AMD ekran kartları neden bu kadar ucuz ve kaliteli?

Ben AMD kullanıyorum kardeşim bugüne kadar da istediğim her oyunda istediğim performansı aldım DLSS e falan şuna buna ihtiyaç duymuyorum. O ekran kartı o oyunu açıyorsa oynarım açmıyorsa o kart işime yaramaz. Bugün AMD kullanıyorum yarında AMD kullanmayı sürdüreceğim. Siz Nvidiayı övüp almaya aldırmaya devam edebilirsiniz. İşime yarar valla ya en azından pazar konusunda sayenizde AMD ye olan talep düşer bende rahatça ucuz bir şekilde kartımı alırım sıkıntı yok.

Tabii canım Moore Yasası da öyle diyordu.RTX 4090 şu anda çıkan oyunların hepsini 4K'da oynatabileceğinin garantisini veriyor sana. Uzun vade de ihtiyaç duyarsan bu teknolojik avantajlarını sunuyor. Sen diyorsan yok ben onları kullanmam gidip 5090'a yükselteceksin, sonra 6090'a yükselteceksin çünkü 3 sene sonunda RTX 3090'ın hali ortada.

DLSS açık göze batan bir görüntü bozukluğu yaşamadım. Dediğiniz şeylerin zamana yayılması lazım siz çağ dışı kartların çıkması için 10 sene bekleyebilirsiniz hocam.

Ama herkes yaşamaz diye bir olay yok ki yaşıyan çok. Kullanıyor isen nazar değmesin diğerleri gibi bozulmasın bakalım.

Hocam 5 yıldır AMD sistem kullanıyorum hiç sorun yaşamadım fiziksel olarak ama yazılımları bence berbat yazılımsal olarak çok sorun yaşadım. NVIDIA yazılımda AMD'yi katlar.

Siz DLSS'i neden kusur olarak görüyorsunuz anlamıyorum, oyundaki akıcılığı arttıran bir şeyi kullanma ihtiyacı duymamakla övünmek çok komik bir durum. Emin olun Nvidia kullanıcılarıda DLSS'e ihtiyaç duymuyor fakat 4000 serisinin şu anki rakipleri 4-5 sene sonra çıkan oyunları 30-40 fps oynarken 4000 serisi sahipleri DLSS sayesinde 70-80 fps oynayacaklar. Hemde düşük güç tüketimi ile birlikte

Doğruyu söyleyeni 9 forumdan atarlar.

GTX 1080 Ti DLSS'i kapalı RTX 3060 ile eşit 1080 Ti 270W harcıyorken 3060 170W harcıyor üstüne üstelik DLSS'i açtığında 1080 Ti'dan küçümsenmeyecek derecede performans farkı açılıyor.

Keşke dedikleri olsaydı. DLSS desteği eklenmiş eski kartları kullanmaya ne kadar devam edecek dünya merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…