Tahadurak Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #271 Luiss dedi: AMD'de çıkan sorun sayısının NVIDIA'dan fazla olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu. Genişletmek için tıkla... Şans işi hocam ASUS Dual 3060 da sorun yaşarken PowerColor 6600 de hiç sorun yaşamadım.
Luiss dedi: AMD'de çıkan sorun sayısının NVIDIA'dan fazla olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu. Genişletmek için tıkla... Şans işi hocam ASUS Dual 3060 da sorun yaşarken PowerColor 6600 de hiç sorun yaşamadım.
E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.316 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 7 Eylül 2023 #272 Tahadurak dedi: Şans işi hocam ASUS Dual 3060 da sorun yaşarken PowerColor 6600 de hiç sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Senin yaşadığın sorun muhtemlen NVIDIA veya AMD kaynaklı değil, o modeli üreten üretici kaynaklı olabilir. carter76 dedi: FSR daha uzun ömürlü donanımsal değil yazılımsal olduğu için diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bunun uzun ömürlülükle alakası yok. Hangisi daha iyi performans veriyorsa o daha uzun ömürlüdür.
Tahadurak dedi: Şans işi hocam ASUS Dual 3060 da sorun yaşarken PowerColor 6600 de hiç sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Senin yaşadığın sorun muhtemlen NVIDIA veya AMD kaynaklı değil, o modeli üreten üretici kaynaklı olabilir. carter76 dedi: FSR daha uzun ömürlü donanımsal değil yazılımsal olduğu için diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bunun uzun ömürlülükle alakası yok. Hangisi daha iyi performans veriyorsa o daha uzun ömürlüdür.
carter76 Centipat Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #273 EfoWars dedi: Senin yaşadığın sorun muhtemlen NVIDIA veya AMD kaynaklı değil, o modeli üreten üretici kaynaklı olabilir. Bunun uzun ömürlülükle alakası yok. Hangisi daha iyi performans veriyorsa o daha uzun ömürlüdür. Genişletmek için tıkla... Analitik düşünme yetiniz yok sanırım.
EfoWars dedi: Senin yaşadığın sorun muhtemlen NVIDIA veya AMD kaynaklı değil, o modeli üreten üretici kaynaklı olabilir. Bunun uzun ömürlülükle alakası yok. Hangisi daha iyi performans veriyorsa o daha uzun ömürlüdür. Genişletmek için tıkla... Analitik düşünme yetiniz yok sanırım.
cenkilgaz Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 229 Çözümler 2 Yer Mersin 7 Eylül 2023 #274 EfoWars dedi: Senin yaşadığın sorun muhtemlen NVIDIA veya AMD kaynaklı değil, o modeli üreten üretici kaynaklı olabilir. Bunun uzun ömürlülükle alakası yok. Hangisi daha iyi performans veriyorsa o daha uzun ömürlüdür. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha iyi performans veriyorsa o daha uzun ömürlü müdür? Hocam bunları kim size söyletiyor ya. Gül gül öldüm vallahi.
EfoWars dedi: Senin yaşadığın sorun muhtemlen NVIDIA veya AMD kaynaklı değil, o modeli üreten üretici kaynaklı olabilir. Bunun uzun ömürlülükle alakası yok. Hangisi daha iyi performans veriyorsa o daha uzun ömürlüdür. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha iyi performans veriyorsa o daha uzun ömürlü müdür? Hocam bunları kim size söyletiyor ya. Gül gül öldüm vallahi.
K Kaycee273 Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 118 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #275 Luiss dedi: 6700XT'nin rakibi 3060 Ti'dir. Genişletmek için tıkla... doğrusun bende amd ciyim ama burda hakkı yenilmesin.
Luiss dedi: 6700XT'nin rakibi 3060 Ti'dir. Genişletmek için tıkla... doğrusun bende amd ciyim ama burda hakkı yenilmesin.