AMD ekran kartları neden bu kadar ucuz ve kaliteli?

Araştırdım zaten hocam 10 tanesi övüyorsa 2 tanesi gömüyor. Ha aklıma gelmişken söyleyeyim. İstisnalar kaideyi bozmaz.

Amd GPUda kötü ama işlemcisine yedirmem. Bu arada oyun dışında amd + Hackintosh önerimdir memnun kalırsınız.

Hayat sizin gibilere güzel. Kendi bildiğiniz kadar yaşayıp, bildiğinizden fazlasacasına mutlu oluyorsunuz.

Nvidia kas gücünde zayıf kalsa bile yazılımı ile rakibini tokatlıyor nokta + olarak iş içinde kullanımda çok daha iyi. Güç tüketimi olarak çok daha az. VRAM kullanımında optimizasyon sorunu yok. Bozulur yanar gibi dert etmene gerek yok. 3-4 bin lira fazla ver çok daha iyisini al bir zahmet en azından kartla uğraşmaz kafanı dinlersin.

Hocam ben zaten o konuda hak veriyorum. Ben konuda da belirttim zaten oyun dışında bir işiniz yoksa ve Türkiye şartları da az çok belliyken NVIDIA'ya o kadar para vermeye gerek yok diyorum.

Sadece ilk baştaki ben hiç yaşamadım mesajı garibime gitmişti açıkçası.

Aradaki VRAM farkından dolayı kullanım da etkilenmiyor mu? Yani AMD'de zaten daha boş bir alan olduğu için oyun kullanıyor.

Kesinlikle katılıyorum hocam. Nvidia fanboyu arkadaşlar bir türlü anlayamadı şu konuyu. Ben bu ekran kartına bir dünya para dökmüşüm DLSS olmadan oynatamayacaksa en son güncel çıkan bir ekran kartının olmasının ne önemi var? Neden para verdim buna takıp kullanabilmek için mi yoksa bir yazılımı açıp yapay zeka ile falan fps arttırmak için mi? Saçmalıktan ibaret.

Araştırdım zaten hocam 10 tanesi övüyorsa 2 tanesi gömüyor. Ha aklıma gelmişken söyleyeyim. İstisnalar kaideyi bozmaz.

6 model kartta bu sorun var bildiğim kadarıyla AMD'nin PCB tasarımı hatalı bu yüzden her üretici soğutmayı düzgün yapamadı. Ve 110 derece hotspot ciddi bir sorun.

Sadece ilk baştaki ben hiç yaşamadım mesajı garibime gitmişti açıkçası.
Evet ben render falanda aldım ufak tefek işimi görecek şekilde işlerimi de halletim. Bir sorun yaşamadım ama genel olarak AMD kullanan arkadaşlarım o konularda rahatsız olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…