AMD Ekran Kartları ve Sürücü Problemleri

Bence alakası yok, bugün AMD kartlarda hiç öyle ucuz tüketici dostu filan değil hepsi aynı fiyatta ortalama. Burada önemli olan verdiğin para karşılığı rahatca sorunsuz oyun oynayacakmısın yoksa sorunlarla karşılaşıp şirketin gözüne bakıp ümid mi edeceksin güncelleme gelsinde sorun bitsin filan diye, ben şahsen para veriyorsam sorunsuz bir ürün isterim.
Evet doğru fakat benim kasettiğim şey;
Yine RX570 üzerinden gideceğim, umarım mevzu çıkmaz :D @Fingolfin
1080P için kart alacaksınız; RX570 ve RX570'in dengindeki hatta arada 7-8 FPS daha az performans veren GTX1650 kartlarından birini seçmeniz gerekiyor.
RX570 1150TL
GTX1650 1400TL
Şimdi şahsen benim 250TL fazladan param olsaydı gider GTX1650'e OC yapıp kafam rahat kullanırdım.
Ama param olmasaydı RX570 alıp biraz uğraşarak, eğer şanssız isem CW gibi sorunlar ile de uğraşarak, AMD nin adam gibi driver çıkartmasını umut ederek kullanırdım.
Not: Bu arada RX570 kullanılmaz, rezil kepaze halde filan değil sonra buradan o sonuç çıkıyor.
Edit: Açıkçası GTX1650 ile arasındaki fark minimum 6 ya indirilebildiğini fark ettim ve ben çok fazla Battlefield oynayan biriyim Battlefield'da arada yaklaşık 20FPS kadar fark açılıyor, gider yine RX570 alırdım :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı