şuan ki fiyatlarla 75k ediyor hocam üstelik ekran kartını 12 taksitle alma imkanım yok gibi60 bin lira tam sınır denilebilir ne çok iyi ne çok kötü.
siz beyaz bir sistem yapmaya çalışmışsınız hocam göz zevkiniz için o yüzden burada eleştirilecek bir yanı yok onu kısıp bunu alabilirdin falanda demeye gerek yok göz zevki açısından gayet güzel bir sistem olmuş sizinki güle güle kullanınHocam bende benzer bir sistem topladım.
MSI MB B650M PROJECT ZERO AM5 DDR5 7600MHZ HDMI DP M.2 USB3.2 2.5G LAN WI-FI 6E mATX
MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 240mm Beyaz Sıvı Soğutucusu
MSI MAG PANO M100R PZ WHITE MATX BEYAZ KASA
XPG LANCER RGB WHITE DDR5 6000MHZ CL30 Gaming RAM(2X16GB)
DELTA GPS-750FB 750w 80+ Platinum Güç Kaynağı
AMD Ryzen 5 7500F
KINGSTON KC3000 1TB M.2 SSD
SAPPHIRE RX 9060 XT PURE 16GB WHITE Ekran Kartı.
Hepsi toplam 50k tuttu. İyi mi kötü mü emin değilim. Sizin ki gayet iyi bence.
Teşekkürler hocam sizde güle güle kullanın. Kasım ayında indirimli yakalayabildiğimi yakaladım. Yılbaşı gelirken, SSD ve RAM fiyatları bu kadar hızlı artarken sistem toplamak için son güzel zamanları yakaladık gibi. 7999TL'ye aldığım ram aldıktan bir hafta sonra 13000TL olduğu için kimse ne olacağını bilemiyor. Bence biz yırttık.siz beyaz bir sistem yapmaya çalışmışsınız hocam göz zevkiniz için o yüzden burada eleştirilecek bir yanı yok onu kısıp bunu alabilirdin falanda demeye gerek yok göz zevki açısından gayet güzel bir sistem olmuş sizinki güle güle kullanın
eyvallah hocam, kesinlikle katılıyorum fiyatlar düşecek falan diyip bekleseydim üzülürdüm şahsen ayrıca sizin ramler şuanda 18k civarı hocamTeşekkürler hocam sizde güle güle kullanın. Kasım ayında indirimli yakalayabildiğimi yakaladım. Yılbaşı gelirken, SSD ve RAM fiyatları bu kadar hızlı artarken sistem toplamak için son güzel zamanları yakaladık gibi. 7999TL'ye aldığım ram aldıktan bir hafta sonra 13000TL olduğu için kimse ne olacağını bilemiyor. Bence biz yırttık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.