AMD ekran kartlarında sıkıntılar devam ediyor mu?

Birkaç aydır 7700XT kullanıyorum. Sürekli söylenirdi almayın etmeyin hatalardan bunalırsınız diye ama kullanmaya başladığımdan beri en ufak bir hata ile karşılaşmadım hiç üzmedi beni kart. Zaten genel olarak hep 6000 serisi ile birlikte çoğu sorun düzeldi deniliyor.

Kesinlikle yaşama şansın yok kimse diyemez. Ama ben asla geçme derim. Güncel driver kurup keyfime bakıyorum. Yayıncılık RTX DLSS gibi argümanlar senin için önemliyse alternatif çözümler FSR falan seni tatmin etmeyecektir. Bunun bilgisini vereyim.

RTX kullanmıyorum zaten çoğu oyunda da yok. DLSS ise 2000 serisi olduğu için mi bilmiyorum ama maksimum 10-20 FPS yükseltiyor benim için.

Bende RX 6800/6700/xt'ye falan geçecektim zaten. Ayrıca NVIDIA tarafında 2. eller sıfırdan pahalı nedense.

2 yıl boyunca RX 6600 ve RX 6750 XT kartlarını kullandım. Şahsen hiç sorun yaşamadım. Korsan yazılım veya yetersiz güç kaynağı kullanmazsan bir sorun olacağını sanmıyorum.

NVIDIA tarafı zaten hep pahalı. RX6800 alabilirsin.

@Sekatsu Elbette sen bilirsin. Ben sana olanları söylüyorum yayın açarım yayında oyun oynarım Ray Tracing çok önemli diyen varsa bence asla geçmemeli. Kaldı ki FSR kısmında ise açınca görüntü hala çamur oluyor eskisine göre biraz düzelme var ama hala DLSS çok gerisinde kalıyor. Bunları göz önünde bulundur geçerken sadece VRAM ve düşük fiyatlardan dolayı geçmeyin derim. Bu benim fikrim tabii ki...

Kartım yeni DLSS sürümlerini almıyor diye biliyorum. Bu yüzden çok da önemi yok benim için.

2 aydır 6700 XT kullanıyorum. Sadece bilgisayarı yeni aldığımda 2 kez driveri görmemişti, biraz kurcalayınca düzeldi. Onun haricinde şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım memnunum.

Kartım yeni DLSS sürümlerini almıyor diye biliyorum. Bu yüzden çok da önemi yok benim için.

Manuel güncelleme yapabiliyorsun ve Frame Generation artık tüm ekran kartlarında açılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…