Redkid Hectopat Katılım 26 Ekim 2014 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2014 #1 Ben amd ekran kartı alacağım ama alacağım; ekran kartı r7 260x onda böyle bir sorun olmasını istemiyorum. Herkezsiz söylediği yazılım sorunu doğrumu?
Ben amd ekran kartı alacağım ama alacağım; ekran kartı r7 260x onda böyle bir sorun olmasını istemiyorum. Herkezsiz söylediği yazılım sorunu doğrumu?
N Neutral Ziyaretçi 3 Kasım 2014 #2 Hayır, yok. Gönül rahatlığıyla al. Maziye gömüldü onlar. Artı 0 Eksi
mert burak korhan Megapat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 201 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Kasım 2014 #3 Böyle şeyler şehir efsanesi Artı 0 Eksi
KS KS Redkid Hectopat Katılım 26 Ekim 2014 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2014 #4 Silinen üye dedi: Hayır, yok. Gönül rahatlığıyla al. Maziye gömüldü onlar. Genişletmek için tıkla... Yani sorun olmaz. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hayır, yok. Gönül rahatlığıyla al. Maziye gömüldü onlar. Genişletmek için tıkla... Yani sorun olmaz. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 3 Kasım 2014 #6 [Atarlı Ergen Mode On] He, neymiş o yazılım sorunu bize de söylesinler. Merak ettim şimdi gelsin buraya bize de söylesin. [/Atarlı Ergen Mode Off] Yok öyle bişey topla topla topla. Artı 0 Eksi
[Atarlı Ergen Mode On] He, neymiş o yazılım sorunu bize de söylesinler. Merak ettim şimdi gelsin buraya bize de söylesin. [/Atarlı Ergen Mode Off] Yok öyle bişey topla topla topla.
KS KS Redkid Hectopat Katılım 26 Ekim 2014 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2014 #7 Recep Baltaş dedi: [Atarlı Ergen Mode On] He, neymiş o yazılım sorunu bize de söylesinler. Merak ettim şimdi gelsin buraya bize de söylesin. [/Atarlı Ergen Mode Off] Yok öyle bişey topla topla topla. Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkür ederim kafa çok karışıyordu yardımcı olanlar çok teşekkürler elinize sağlık . Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: [Atarlı Ergen Mode On] He, neymiş o yazılım sorunu bize de söylesinler. Merak ettim şimdi gelsin buraya bize de söylesin. [/Atarlı Ergen Mode Off] Yok öyle bişey topla topla topla. Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkür ederim kafa çok karışıyordu yardımcı olanlar çok teşekkürler elinize sağlık .