AMD ekran kartlarının ömrü az mı?

7-8 yıl kullanacaksan 8 GB VRAM'li 3070 mantıklı olmaz. Yakın zamanda gördüğüm videolara göre 6700XT driver optimizasyonları ile 3070 ile kafa kafaya gelmiş bazı oyunlarda, bazılarında da geçmiş. Uzun ömürlü kart arıyorsan 12 GB VRAM'li 6700XT daha mantıklı olur ikisi arasından. Yalnız bütçe el veriyorsa 6800-6800XT tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gördüm ekran kartınızı siz AMD kullanıcısı olarak tavsiye verin aldıktan sonra keşke NVIDIA alsaydım dediniz mi?
Dediğim anlar oldu, sonrasında bu düşüncemden döndüğüm de oldu. Ben gayet memnunum kartımdan.

Benim önerim hiçbir zaman mevcut nesildeki en üst düzey kartların alınmaması yönünde. 6 yıl önce Gtx 1060 almıştım. Eğer 1080 almış olsaydım daha fazla para vermiş olacaktım ayrıca kart halâ güçlü olduğu için daha uzun süre yeni teknolojilerden faydalanamayacaktım.

Paran varsa NVIDIA. Kas gücü AMD önde olsa bile yazılım her şey. Yazılım konusunda çok gelişti NVIDIA. AMD bu açığı kapatabileceğine ihtimal vermiyorum diyelim ki eşit oldular bundan sonra aralarındaki fiyat politikası Max %5 olur.

AMD F/P olduğu için çok tercih ediliyor. Örnek RX 6800 10k ise onun dengi 3070 Ti 14K bandında oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı