AMD ekran kartlı sistem alınır mı?

Ahmet Efe Tos

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yardımcı olmanızı istediğim bir konu var ben ModArt-RED/AMD Ryzen 5 5500/ASUS Radeon RX 6650 XT DUAL 8GB OC/16GB DDR4/480GB NVMe M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM bu sistemi sipariş ettim fiyatı özelliklerine göre çok uygun geldi sipariş ederken acaba WattMan alır mıyım diye şüphelerim vardı en sonunda aldım ama aldıktan sonra biraz araştırınca herkes AMD ekran kartları için çok kötü konuşmuş inanılmaz sorunlu bir kart olduğunu ileriye sürmüşler hatta okuduğum bir yerde "ekran kartını monitöre bir çevirici ile takarsanız hata alırsınız" diye bende çok pişman oldum aldığıma zaten monitörüm eski bir süre dönüştürücü ile kullanacağım. Sizce ne yapayım siparişi iptal edeyim mi? Ek olarak ben 10 yıl kadar AMD işlemci ve ekran kartı kullandım ama hiç sorun yaşamadım ama yine de emin olamadım.

Alınır ancak sistem geldikten sonra PSU'yu değiştirmen gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
6000 serisinde WattMan hatası yok diye biliyorum ama alanlar da varmış. Şans işi diyelim. Tabii bunu 5xxx kartlarına oranla daha az almışlar örnek vermem gerekirse 1 veya 2 kere.

Bende de aynı ekran kartı var 1 ay önce aldım sistemi WattMan hatası mazide kaldı ama bende Windows Update'in AMD sürücüsünü silme hatasıyla karşılaşıyorum hemen hemen her gün. Onun dışında gayet iyi.

Hocalarım peki eski monitörüm ile dönüştürücü kullanarak kullanırsam herhangi bir sorun yaratır mı?

Çok nadirde olsa yaratabilir ama eski monitöre bu sistem fazla gelir yeni monitör alın mümkünse.

AMD'ye artık WattMan konusunda hala çamur atan varsa o adamdan hayır gelmez zaten, en kısa sürede kasayı ve güç kaynağını değiştirin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı