AMD, Eski Ekran Kartlarına Sürücü Desteğini Kesiyor

Ellerinde kim bilir ne projeler vardır.

Bazıları kendi teknolojileri tabii. Bazı teknolojileri ise bunu kullanan bilir olmasa da olur diyorsun mesela.

Umarım düzeltirler. En azından DLSS 3 olmayan oyunlara FSR 3, gelecek. Yani O oyunda DLSS 3 olmasa bile iyi kötü FSR 3 açıp 2 kat FPS alınabilecek. Ne kadar fayda sağlar orası şüpheli şu an. 2-3 oyuna gelecek yakında umarım çözmüşlerdir.

Yani AMD tembel ve beceriksiz biz yapamıyoruz siz yapın kullanın diyor sanırım.

Bu düşünceyle bütün açık kaynakli yazılimlarin geliştiricileri tembel ve beceriksiz oluyor. Komedi.

Bu düşünceyle bütün açık kaynakli yazılimlarin geliştiricileri tembel ve beceriksiz oluyor. Komedi.

Bu düşünceyle değil adam akıllı driver çıkmıyor zaten AMD kullanan birisi sürüme önceden internetten araştırıp kuruyor dostum adamlar bu işi beceremiyor zaten o yüzden NVIDIA daha fazla tercih ediliyor yoksa zaten AMD F/P?
RX6600 aldığıma o kadar pişmanım ki ondan önce 1050 almıştım mutlu mesut yaşıyordum RX6600 kardeşime attım yeni PC topladım o derece rezil bir optimizasyonu var.

GTX 1650'den bahsediyoruz dostum 6 olsa ne değişirki bir de şu anki zamandan bahsetmiyor.

Kartını değiştirmeyecekse 8 GB farkını hissedecektir bazı oyunlar Low ayarlarda 5 GB VRAM yiyor. Düşük FPS'lerde 3 5 FPS bile önemli oluyor. GTX 1650 Low ayarlarda belki sabit 30 veremeyecek VRAM'den kaynaklı RX 580 verecek. Ben ortalama 36 FPS ile RDR2 bitirmiştim mesela. Belki adam The Last of Us oynamak istiyor bir bakıyor en düşük ayarlarda 5 GB VRAM üstü. Kart güçlü olsa yine işini görürde hem güçsüz hem vramide düşük olunca sabit bir değerde alamayacak. Sırf o VRAM yüzünden 50 FPS alacağı oyunda belki 40 FPS alacak bu da zevkini baltalayacak. O kartın ederi 6 GB VRAM 8'i dolduramaz. Örnek olarak 4 GB anca GTX 1050'ye verilir. GTX 1650 Super 6 GB olmalıydı. RTX 2060'ın 8 GB olması ya da RTX 3070'in en az 10 GB olması gerekiyordu. Yani anlayacağın NVIDIA yine kullanıcıyı öpüyor burada. GTX 1060 gibi 6 GB olması lazımdı. Umarım anlatabilmisimdir.

Kartını değiştirmeyecekse 8 GB farkını hissedecektir bazı oyunlar Low ayarlarda 5 GB VRAM yiyor. Düşük FPS'lerde 3 5 FPS bile önemli oluyor. GTX 1650 Low ayarlarda belki sabit 30 veremeyecek VRAM'den kaynaklı RX 580 verecek. Ben ortalama 36 FPS ile RDR2 bitirmiştim mesela. Belki adam The Last of Us oynamak istiyor bir bakıyor en düşük ayarlarda 5 GB VRAM üstü. Kart güçlü olsa yine işini görürde hem güçsüz hem vramide düşük olunca sabit bir değerde alamayacak. Sırf o VRAM yüzünden 50 FPS alacağı oyunda belki 40 FPS alacak bu da zevkini baltalayacak. O kartın ederi 6 GB VRAM 8'i dolduramaz. Örnek olarak 4 GB anca GTX 1050'ye verilir. GTX 1650 Super 6 GB olmalıydı. RTX 2060'ın 8 GB olması ya da RTX 3070'in en az 10 GB olması gerekiyordu. Yani anlayacağın NVIDIA yine kullanıcıyı öpüyor burada. GTX 1060 gibi 6 GB olması lazımdı. Umarım anlatabilmisimdir.

Dostum zamanında dediği için dedim :d

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı