3100'den 5600'e geçtim fakat yeni fanın alttaki 2 vidasını takabilıyorken üstteki 2 vidasını takamıyorum bir türlü oturmuyor ve havada kalıyor... Moralim çok bozuldu ne yapmam lazım?
Her vidayı oturtturduktan sonra azar azar çevirmen lazım. Eğer üsttekileri sonuna kadar sıktıysan alttaki vidalar tabii ki de oturmamazlık yapacaktır. Üstteki vidaları biraz gevşettikten sonra alttaki vidaları oturttur sonra eşit bir şekilde sık sorunun düzelecektir.
3100'den 5600'e geçtim fakat yeni fanın alttaki 2 vidasını takabilıyorken üstteki 2 vidasını takamıyorum bir türlü oturmuyor ve havada kalıyor... Moralim çok bozuldu ne yapmam lazım?
Dediklerinizin hepsini yaptım fakat işlemcinin daha üstüne koyarken denk gelmiyolar gelince daha sıkmaya başladığım an braket düşüyo onu tutarak sıksam fan havaya kalkıyo anlamadım ben bu işi....
Dediklerinizin hepsini yaptım fakat işlemcinin daha üstüne koyarken denk gelmiyorlar gelince daha sıkmaya başladığım an braket düşüyor onu tutarak sıksam fan havaya kalkıyor anlamadım ben bu işi...