AMD yazısı sağda kalacak şekilde mi? Bir deneyeyim..
3 yıl kadar önce bahsettiğin birebir aynı problemi ben de yaşadım ancak, stok AMD fanın sorunsuz oturtulup, 4 vidanın da sıkılmasını sağlamak yine herkesin dediği gibi bir veya ikişer tur yavaş çapraz sıkımlardan geçiyor. Recep Baltaş stok fan ile birçok sistem toplamıştı ki kendisi de böyle yapıyordu. Aksi halde havaya kalkıyor mutlaka karşı taraf.Ne yaparsam da yapayım ilk oradan bile başlamaya kalksam üst taraf oturmuyor...
Şuanda işlemci veya fana bir zararı olur mu bu termal macunun yanlara kayması?Bolca sabır gerektiren bir şey malesef evet. Deneme yapa yapa çözebilmiştim o dönem ben de. Malesef sinir bozuyor...
İşlemciye dokunmuyorum sadece fan otursun diye biraz baskı yaptım o kadar ama bu fotodaki gördüğünüz durum anakartta da oluyo ben bunu nasıl ayarlicam yav...Yanlara kayması herhangi bir sıkıntı vermez meraklanmayın ancak, devreye veya işlemci altına ya da pinlere gitmesin eğer yerinden çıkartırsanız vs.
Demeye çalıştığım şey bu aslında...
Bir taraf oturuyor fakat diğer taraf yanda kalıyor...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.