AMD fanboyluğu

Mantıklı 9400F alıp o sokette takılı kalacaktın şimdi 5600X bile takabilirsin. Intel fiyat kırmasa 10. nesilde satmazdı. Intel allahından bulsun bana 7. nesilde attığı kazığı ömür boyu unutmayacağım.

Tartışmak boş ama siz gelip "Siz aptal mısınız neden AMD alıyorsunuz" tarzı konu açarsanız, tartışma çıkar. Bu konu o tarz bir konu. Sazan avlıyorlar işte.

Arkadaş aptal mısınız falan dememiş fanboy demiş bence haklı bazı kişiler hiçbir şey bilmeden neyin ne olduğunu bilmeden AMD savunuyorlar.

Olay 10400'e geldi fakat okumadığınız o kadar belli ki.

Hem ucuzlar hem kaliteliler artık Intel devri bitti ayrıca AMD anakartlarda ucuz.

Intel devri bitti mi? Gördüğüm en saçma yorum Intel'le AMD yıllardır rekabet içindeler önceden Intel kraldı şu an AMD geri döndü sence Intel AMD'yi salıp bırakacak mı? Intel'ler şu an daha ucuz neye göre ucuzlar?

Ellerinde kaldı yoksa 10600K'ları 3000 TL'den 1600-2000 seviyesine çektiler başka türlü yaparlar mı böyle indirim? Ürünler bütün yıl raflarda beklerse ne olur? İndirim gelir. 7. nesile hiç girmiyorum Intel'in en rezil yılı. 8. nesil ile topladılar ama anakart desteği olmadıktan sonra ne anlamı var...

Ben 3600 aldım 10400F yerine, niye aldım? Dedim belki render falan o işlere girebilirim, ileride upgrade yapmak istersem daha kolay, RAM sınırlaması yok diye aldım. Bu kadar.

Evet şimdi fark ettim orada biraz abartmışım Intel devri bitmedi ancak şu an AMD önde Intel her yıl soket değiştiriyor bu yüzden ileriye dönük değil.

Not: Hocam şu an ders çalışıyorum sizle bu konuyu konuşmak isterim.

Olay 10400'e geldi fakat okumadığınız o kadar belli ki.

Fark ettiyseniz ben o konuşmaya hiç dahil olmadım ki zaten şu an 3600 10400F'e göre daha alınası durumda. Basma kalıp sözler tercih etmezseniz sevinirim. Biraz daha farklı sözlere yönelin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…