AMD FidelityFX Super Resolution 3.0 hangi ekran kartlarına gelecek?

Bütçe
xxx

557535

Decapat
AMD FidelityFX Super Resolution 3.0 hangi ekran kartlarına gelecek?
Merak ediyorum gerçekten GTX 1650 destekler mi desteklesede frame generation destekler mi?
FSR 2.0 ile kaç FPS fark olur oyunlarda?

FSR 3 (Frame G. olmadan): GTX 1000 - RX 590 ve üstü

FSR 3 (Frame G. ile) RX 5700 - RTX 2000 ve üstü.
Frame Generation AMD tarafında RX 7xxx altına gelmez, donanımsal olarak AI çekirdekleri yok. NVIDIA'ya da Frame Generation desteği vereceğini sanmam ama AMD bu, ne olacağı pek belli değil.

Frame Generation AMD tarafında RX 7xxx altına gelmez, donanımsal olarak AI çekirdekleri yok. NVIDIA'ya da Frame Generation desteği vereceğini sanmam ama AMD bu, ne olacağı pek belli değil.
AMD kendisi açıkladı ve açıkladığı tabloyu yazdım zaten. Başka bir teknoloji (sanırım HYPER RX) 7000 serisine gelecek ileriki yıl. Frame Generation bahsettiklerime gelecek.

Frame Generation hayır. Gtx 1650 evet destekleyecek.
Tabloda önerilen demiyor muydu? Desteklemeyecek diye bir yazı göremedim. Önerilen kart modellerini vermişler sadece.

"
AMD FSR 3 Supported Products

AMD FSR 3 is an open technology that does not require machine learning (ML) hardware, allowing it to be supported on a broad range of products and platforms, including consoles. When using FSR 3 with super resolution upscaling and frame generation we recommend the following hardware: "

Hocam frame generation % kaç performans farkı eder?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…