Frame Generation hayır. Gtx 1650 evet destekleyecek.AMD FidelityFX Super Resolution 3.0 hangi ekran kartlarına gelecek?
Merak ediyorum gerçekten GTX 1650 destekler mi desteklesede frame generation destekler mi?
FSR 2.0 ile kaç FPS fark olur oyunlarda?
Frame generation hayır. GTX 1650 evet destekleyecek.
Frame Generation AMD tarafında RX 7xxx altına gelmez, donanımsal olarak AI çekirdekleri yok. NVIDIA'ya da Frame Generation desteği vereceğini sanmam ama AMD bu, ne olacağı pek belli değil.FSR 3 (Frame G. olmadan): GTX 1000 - RX 590 ve üstü
FSR 3 (Frame G. ile) RX 5700 - RTX 2000 ve üstü.
Görmemiz gerek. AMD En az RTX 20 serisi önermiş. Ancak GTX 10 serisinde de kullanılabileceği belirtilmiş. Siz yine de beklentiyi küçük tutun.Peki frame generation olmadan ne kadar FPS etkiler?
AMD kendisi açıkladı ve açıkladığı tabloyu yazdım zaten. Başka bir teknoloji (sanırım HYPER RX) 7000 serisine gelecek ileriki yıl. Frame Generation bahsettiklerime gelecek.Frame Generation AMD tarafında RX 7xxx altına gelmez, donanımsal olarak AI çekirdekleri yok. NVIDIA'ya da Frame Generation desteği vereceğini sanmam ama AMD bu, ne olacağı pek belli değil.
Tabloda önerilen demiyor muydu? Desteklemeyecek diye bir yazı göremedim. Önerilen kart modellerini vermişler sadece.Frame Generation hayır. Gtx 1650 evet destekleyecek.
Tabloda önerilen demiyor muydu? Desteklemeyecek diye bir yazı göremedim. Önerilen kart modellerini vermişler sadece.
"
AMD FSR 3 supported products
AMD FSR 3 is an open Technology that does not require machine learning (ML) hardware, allowing it to be supported on a broad range of products and platforms, including consoles. When using FSR 3 with Super Resolution upscaling and frame generation we recommend the following hardware: "
FSR 3.0 destekleyecek fakat FG için yetersiz.Merak ediyorum gerçekten GTX 1650 destekler mi desteklesede frame generation destekler mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.