RX 6600 ile denedim. İlk gördüğüm, boşta güç tüketimi ara sıra 15-20W gördüğü oluyordu onu düzeltmişler.
Şu an 4-5W sabit takılıyor.
RX 6600 ile denedim. İlk gördüğüm, boşta güç tüketimi ara sıra 15-20W gördüğü oluyordu onu düzeltmişler.
Tavsiyene uyucam dostum ama kullandığım sistemde monitör kaynaklı olduğunu düşünüyorum. 60 FPS her oyunda akıcılık vermiyor, 180 Hz kullanıyorum. Dedigin gibi yaptığımda kasıyor hissi veriyor. Bu durumda test etmem ne kadar sağlıklı bilemem. Ayrica attığın videoya baktım, onun oyle görünmesine sebep olan şey oluşturulan kareler yüzünden olduğunu düşünüyorum. AMD bu sorunu cozecektir ilerleyen zamanlarda.
@ZwiReK RX 6600 ile GoW'da denedim gayet güzeldi. Tazeleme aralığını düşürüp bir bakayım FPS düşüyor mu diye.
165 Hz bir monitörünüz varsa mesela oyundan 80 FPS alıyorsunuz diyelim. AFMF'yi açtığınız zaman FPS 160 oluyor ya hali ile çok akıcı hissetmeniz lazım. Tabii ki gecikme biraz bunun önüne geçer ama 160 FPS hissi yok. Dün akşam aynı oyunda FSR 3'ü denedim aynı ayarlar ile oyun kaymak gibi. AFMF'de o hissi alamadım ben.
@ZwiReK AFMF için sürüm notlarında yanlış görmediysen FPS sabitlenip, Radeon Anti Lag açılmasını önermiş AMD. Böyle yapıldığında daha akıcı olabilir.
Tam olarak o şekilde değerlerim. Gamepad ile denedim çok rahattı.
4 aydır ön izleme sürecinde hocam her güncellemeyi test ettim bir tık daha iyi ama FSR 3 gibi değil. İsterseniz 60 değil 80'e alın bu sefer zaten oyun biraz daha akıcı olacak Afmf'yi açtığınız zaman 160 FPS'ye yakın alacaksınız ama 160 FPS hissini alacak mısınız bilmiyorum. Ben alamıyorum. Her betayı test ettiğim zamanki hissi alıyorum halen daha.
Afmf açıkken AMD'nin kendi FPS göstergesinden fareyi sağa sola biraz hızlı çevirirken FPS'nin düşmemsi imkansız diyeyim. Video çekip de anlatırım yani sorun değil.
165 Hz bir monitörünüz varsa mesela oyundan 80 FPS alıyorsunuz diyelim. Afmf'yi açtığınız zaman FPS 160 oluyor ya hali ile çok akıcı hissetmeniz lazım. Tabii ki gecikme biraz bunun önüne geçer ama 160 FPS hissi yok. Dün akşam aynı oyunda FSR 3'ü denedim aynı ayarlar ile oyun kaymak gibi. Afmf'de o hissi alamadım ben.
Afmf DLSS 3.0'a yakın mı sizce? Yükleyeyim mi bu sürücüyü?
4 aydır ön izleme sürecinde hocam her güncellemeyi test ettim bir tık daha iyi ama FSR 3 gibi değil. İsterseniz 60 değil 80'e alın bu sefer zaten oyun biraz daha akıcı olacak Afmf'yi açtığınız zaman 160 FPS'ye yakın alacaksınız ama 160 FPS hissini alacak mısınız bilmiyorum. Ben alamıyorum. Her betayı test ettiğim zamanki hissi alıyorum halen daha.
Afmf açıkken AMD'nin kendi FPS göstergesinden fareyi sağa sola biraz hızlı çevirirken FPS'nin düşmemsi imkansız diyeyim. Video çekip de anlatırım yani sorun değil.
Onu da denerim. Az çok çalışıyor dediğim gibi ama verdiği FPS'yi hissetmiyorum. Kapalı haline daha yakın akıcılık hissi.
Herkes farklı deneyim yaşayabilir hocam ama demek istediğim FSR 3 ile AFMF'nin aynı his olarak aynı olmadığı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.