- Monitör
- Samsung
Merhaba, Samsung monitör aldım ama ekran kartı ayarlarımda AMD-FreeSync desteklenmiyor diyor. Sizce olay nedir?
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör:
O tek tuştan ayarladın değil mi?Bu arada sanırım ghosting sorunu var. Arada CS'de adamların arkasında turuncu iz çıkıyor.
Deneyeceğim. Bu arada çözdüm. Her şey tek tuşun içerisindeymiş
Evet, bir defa tıklayınca menü açıldı ve sonra aynı tuş yön tuşu haline geçti. Sonrasında hallettim.O tek tuştan ayarladın değil mi?
Yardımcı olabildiğime sevindim.Evet, bir defa tıklayınca menü açıldı ve sonra aynı tuş yön tuşu haline geçti. Sonrasında hallettim.
Evet, bir defa tıklayınca menü açıldı ve sonra aynı tuş yön tuşu haline geçti. Sonrasında hallettim.
İade başlatıp bunu da alabilirim. Amazon olduğu sürece sorun yok. Ben monitörden pek anlamıyorum. Genelde de hikaye odaklı veya strateji odaklı oyunlar oynuyorum.Ghosting için yeni konu açın ama yapacak bir şey yok. G3 modelini önermediğimiz halde alanlar var aynı fiyata MSI G2412 varken neden bunu alıyorsunuz anlamıyorum. MSI hem IPS panel hem 170Hz hem de gayet kaliteli.
İade başlatıp bunu da alabilirim. Amazon olduğu sürece sorun yok. Ben monitörden pek anlamıyorum. Genelde de hikaye odaklı veya strateji odaklı oyunlar oynuyorum.
Ölü pixel vb. bir şey çıkarsa sürekli değişim yapacaklar mı?Alttaki linkten alın geçin. Bende İtopya'dan aldım monitörümü.
![]()
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412 ITOPYA'dawww.itopya.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.