Bundan birkaç ay önce ekran kısmında FreeSync yazıyordu ayarlarda fakat bugün drivere girdiğimde FreeSync ayarının olduğu yerde Adaptive Sync yazıyor bu ikisi aynı şey mi FreeSync açıkmı kapalımı nasıl anlarım? Monitörüm AOC C24G1 monitör ayarlarından FreeSync kapatınca Radeon ayarlarına FreeSync geliyor hangisini yapmam sağlıklı olur akıcılık bakımından.
FreeSync monitörde açık ama driverda FreeSync ayarı yok ekran kartım RX 580 Adaptive Sync var FPS oyunları oynuyorum monitörden FreeSync kapatıp driverdan FreeSync mi açmam gerek tam olarak yoksa monitörden açıp driverdan adaptive syncmi kapatmam gerekiyor.
FreeSync monitörde açık ama driverda FreeSync ayarı yok ekran kartım RX 580 Adaptive Sync var FPS oyunları oynuyorum monitörden FreeSync kapatıp driverdan FreeSync mi açmam gerek tam olarak yoksa monitörden açıp driverdan adaptive syncmi kapatmam gerekiyor.
Bir dene diyorum. Normalde input lag artırır. Fakat GPU'n güçlü. Yüksek FPS aldığın noktalarda ms değeri düşmeyebilir. Eğer takılma hissedersen birini kapat.