5 571602 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 2.515 Çözümler 7 19 Mayıs 2024 #1 AMD FreeSync'i açtığımda her faremi döndürdürüşümde ekran karıncalanıyor. Bir çözümü var mı?
Çözüm 5 5 571602 19 Mayıs 2024 ATTILA453 dedi: Monitörünüz FreeSync destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet destekliyor. Viewsonic VX2418-P-MHD 24" 1 MS 165 Hz 2xHDMI+DP FreeSync Full HD VA LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri monitörüm bu Freesync premium destekliyor hatta. Bu arada hocam Freesync premium diye bir yazı çıkıyordu eskiden bunda o da çıkmıyor. Ek: Acaba Adaptivesync yüzünden mi oluyor? Sorunu çözdüm meğer AdaptiveSync yüzündenmiş. Eğer monitörünüzde açıksa acilen kapatın.
ATTILA453 dedi: Monitörünüz FreeSync destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet destekliyor. Viewsonic VX2418-P-MHD 24" 1 MS 165 Hz 2xHDMI+DP FreeSync Full HD VA LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri monitörüm bu Freesync premium destekliyor hatta. Bu arada hocam Freesync premium diye bir yazı çıkıyordu eskiden bunda o da çıkmıyor. Ek: Acaba Adaptivesync yüzünden mi oluyor? Sorunu çözdüm meğer AdaptiveSync yüzündenmiş. Eğer monitörünüzde açıksa acilen kapatın.
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 19 Mayıs 2024 #2 571602 dedi: AMD FreeSync'i açtığımda her faremi döndürdürüşümde ekran karıncalanıyor. Bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Monitörünüz FreeSync destekliyor mu? Artı 0 Eksi
571602 dedi: AMD FreeSync'i açtığımda her faremi döndürdürüşümde ekran karıncalanıyor. Bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Monitörünüz FreeSync destekliyor mu?
KS KS 5 571602 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 2.515 Çözümler 7 19 Mayıs 2024 #3 ATTILA453 dedi: Monitörünüz FreeSync destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet destekliyor. Viewsonic VX2418-P-MHD 24" 1 MS 165 Hz 2xHDMI+DP FreeSync Full HD VA LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri monitörüm bu Freesync premium destekliyor hatta. Bu arada hocam Freesync premium diye bir yazı çıkıyordu eskiden bunda o da çıkmıyor. Ek: Acaba Adaptivesync yüzünden mi oluyor? Sorunu çözdüm meğer AdaptiveSync yüzündenmiş. Eğer monitörünüzde açıksa acilen kapatın. Artı 0 Eksi Çözüm
ATTILA453 dedi: Monitörünüz FreeSync destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet destekliyor. Viewsonic VX2418-P-MHD 24" 1 MS 165 Hz 2xHDMI+DP FreeSync Full HD VA LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri monitörüm bu Freesync premium destekliyor hatta. Bu arada hocam Freesync premium diye bir yazı çıkıyordu eskiden bunda o da çıkmıyor. Ek: Acaba Adaptivesync yüzünden mi oluyor? Sorunu çözdüm meğer AdaptiveSync yüzündenmiş. Eğer monitörünüzde açıksa acilen kapatın.