Ben ASUS'un Freesynch monitörünü 1050 Ti ile kullanıyorum bu kadar yırtılma olmuyor bu fazlasıyla abartı. Yırtılmalar seni rahatsız etmiyor.Peki bu gerçek mi?
Bir sorun yaşamazsın.Benim, NVIDIA GT 820M paylaşılan 2 GB ekran kartım var. Bilgisayarım laptop. Ve buna ek olarak monitör bağlamak istiyorum. Bu monitörü alsam ne gibi sorunlar yaşarım?
FreeSync'i Nvidia'da kullanamazsınız. FreeSync monitörler yazılımsal G-SYNC desteği sunuyorsa, G-SYNC kullanabilirsiniz.
Belirttiğiniz monitörde DisplayPort girişi yok, bu ana şartlardan biri. Ayrıca ekran kartı nesli de önemli.
Bu durumda kullanamıyorsunuz.
Peki bu gerçekmi?Bildiğim kadarıyla kullanılmıyor. Benimde ekran kartım nvidia ve monitörüm FreeSync. Bu durumu biliyordum fakat G-SYNC ler o zaman +500 600₺ olduğundan vazgeçmiştim.
Benim, nvidia gt 820m paylaşılan 2 gb ekran kartım var. Bilgisayarım laptop. Ve buna ek olarak monitör bağlamak istiyorum. Bu monitörü alsam ne gibi sorunlar yaşarım?
Ben ASUS'un Freesynch monitörünü 1050 Ti ile kullanıyorum bu kadar yırtılma olmuyor bu fazlasıyla abartı. Yırtılmalar seni rahatsız etmiyor.Peki bu gerçek mi?
Bir sorun yaşamazsın.Benim, NVIDIA GT 820M paylaşılan 2 GB ekran kartım var. Bilgisayarım laptop. Ve buna ek olarak monitör bağlamak istiyorum. Bu monitörü alsam ne gibi sorunlar yaşarım?
Eyvallah kardeşim kendine iyi bak.ben Asusun Freesynch monitörünü 1050ti ile kullanıyorum bu kadar yırtılma olmuyor bu fazlasıyla abartı. Yırtılmalar seni rahatsız etmiyor.
bir sorun yaşamazsın.
İleride sistem yükselttiğin zaman keyifle kullanabilirsin monitörünü. Şuan ki bilgisayarın FPS anlamında tam performans vermeyeceği için bir şey anlamayacaksın. İyi günlerEyvallah kardeşim kendine iyi bak.
Zaten oynadığım oyunlar düşük sistemlerin kaldırcağı oyunlar.İleride sistem yükselttiğin zaman keyifle kullanabilirsin monitörünü. Şuan ki bilgisayarın FPS anlamında tam performans vermeyeceği için bir şey anlamayacaksın. İyi günler![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.