AMD FreeSync Teknolojisini Nvidia Ekran Kartında Kullanmak

• Konuyu başlatan Dark^^
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.965
D

Dark^^

Ziyaretçi
Bu monitörde AMD FreeSync™ teknolojisi var. Ve ben Nvidia ekran kartı kullanıyorum. Bu monitörü laptopa bağlayacağım. AMD FreeSync™ teknolojisini açabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
FreeSync'i Nvidia'da kullanamazsınız. FreeSync monitörler yazılımsal G-SYNC desteği sunuyorsa, G-SYNC kullanabilirsiniz.
Belirttiğiniz monitörde DisplayPort girişi yok, bu ana şartlardan biri. Ayrıca ekran kartı nesli de önemli.
Bu durumda kullanamıyorsunuz.

FreeSync'i Nvidia'da kullanamazsınız. FreeSync monitörler yazılımsal G-SYNC desteği sunuyorsa, G-SYNC kullanabilirsiniz.
Belirttiğiniz monitörde DisplayPort girişi yok, bu ana şartlardan biri. Ayrıca ekran kartı nesli de önemli.
Bu durumda kullanamıyorsunuz.
Bildiğim kadarıyla kullanılmıyor. Benimde ekran kartım nvidia ve monitörüm FreeSync. Bu durumu biliyordum fakat G-SYNC ler o zaman +500 600₺ olduğundan vazgeçmiştim.
Peki bu gerçekmi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dark^^, sorunuza verilen bir cevabı çözüm olarak işaretlemişsiniz, gerekirse bu seçimi değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz.
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı