AMD FreeSync Teknolojisini Nvidia Ekran Kartında Kullanmak

• Konuyu başlatan Dark^^
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.991
D

Dark^^

Ziyaretçi
Bu monitörde AMD FreeSync™ teknolojisi var. Ve ben Nvidia ekran kartı kullanıyorum. Bu monitörü laptopa bağlayacağım. AMD FreeSync™ teknolojisini açabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
FreeSync'i Nvidia'da kullanamazsınız. FreeSync monitörler yazılımsal G-SYNC desteği sunuyorsa, G-SYNC kullanabilirsiniz.
Belirttiğiniz monitörde DisplayPort girişi yok, bu ana şartlardan biri. Ayrıca ekran kartı nesli de önemli.
Bu durumda kullanamıyorsunuz.

Bildiğim kadarıyla kullanılmıyor. Benimde ekran kartım nvidia ve monitörüm FreeSync. Bu durumu biliyordum fakat G-SYNC ler o zaman +500 600₺ olduğundan vazgeçmiştim.

Bildiğim kadarıyla kullanılmıyor. Benimde ekran kartım nvidia ve monitörüm FreeSync. Bu durumu biliyordum fakat G-SYNC ler o zaman +500 600₺ olduğundan vazgeçmiştim.
Peki bu gerçekmi?

Bu tip fotoğrafların çoğu yalan veya abartı. G-SYNC veya FreeSync olmadığı zaman ekranlarda yırtılmalar olabiliyor ama bu kadar bariz ve net görebileceğiniz şekilde değil.
Benim, nvidia gt 820m paylaşılan 2 gb ekran kartım var. Bilgisayarım laptop. Ve buna ek olarak monitör bağlamak istiyorum. Bu monitörü alsam ne gibi sorunlar yaşarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eyvallah kardeşim kendine iyi bak.
İleride sistem yükselttiğin zaman keyifle kullanabilirsin monitörünü. Şuan ki bilgisayarın FPS anlamında tam performans vermeyeceği için bir şey anlamayacaksın. İyi günler

İleride sistem yükselttiğin zaman keyifle kullanabilirsin monitörünü. Şuan ki bilgisayarın FPS anlamında tam performans vermeyeceği için bir şey anlamayacaksın. İyi günler
Zaten oynadığım oyunlar düşük sistemlerin kaldırcağı oyunlar.

Dark^^, sorunuza verilen bir cevabı çözüm olarak işaretlemişsiniz, gerekirse bu seçimi değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…