AMD FSR 2.0'dan memnun musunuz?

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Deathloop'a gelmiş. Deneyimleyenler beğendi mi? Ben AC Valhalla'da da gördüm ama 2.0 mı yoksa 1.0 mı bilmiyorum. FSR 2.0 ile kullanılmaya başlanır mı yoksa hala zamanı var mı?

2.0 TAA kullanan bir yükseltme 1.0 gibi renkleri keskinleştirip atmıyor.
Tabii biraz yeni God of War da YouTube'dan izlediğim kadarıyla köşelerde karıncalanma gördüm.

2.0 TAA kullanan bir yükseltme 1.0 gibi renkleri keskinleştirip atmıyor.
Tabii biraz yeni God of War da YouTube'dan izlediğim kadarıyla köşelerde karıncalanma gördüm.
God of War'da denediğim kadarıya FSR 1.0'a göre oldukça gelişmiş. Eskisi gibi görüntüyü çamur etmiyor. Tabii bu bahsettiğim en iyi kalite modu için geçerli. Diğer kalitelerde fark biraz daha fazla belli oluyor.
Peki 1650 gibi kartlarda kullanılmaya değer mi? Yoksa biraz daha bekleyim mi?

Biraz daha iyileşmesini beklemekten bahsediyorum.

1650 zaten original ayarda 45-50 FPS verebiliyor. FSR 2.0 kalite modunda görüntüden neredeyse ödün vermeden 50-55 FPS'lerde oynarsın.

DLSS'teki fark bile bariz oluyor genelde. İlginç karşılıyorum görüntüde fark yok denmesini.

DLSS teknolojisine büyü gözüyle bakanları ilginç karşılıyorum ben de. GoW'da FSR 2.0 kalite modu oldukça iyi sonuç veriyor. Ben şahsen aradaki farkı göremedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı