Kablosuz fare önerisi

Leviathan'a ön sipariş geç bitti.
Wraith'in satın alım sonrası malının çok da arkasında durmadığını söylüyordu insanlar. Amazon üzerinden DeathAdder V3 Pro almak daha sağlıklı gibi geliyor gözüme siz ne düşünüyorsunuz? Ek olarak tahmini kargoya veriliş tarihi bir tık geç ne yazık ki. Hiç değilse bu hafta sonu elime geçmesini istiyorum mouseun.

Wraith'in satın alım sonrası malının çok da arkasında durmadığını söylüyordu insanlar. Amazon üzerinden DeathAdder V3 Pro almak daha sağlıklı gibi geliyor gözüme siz ne düşünüyorsunuz? Ek olarak tahmini kargoya veriliş tarihi bir tık geç ne yazık ki. Hiç değilse bu hafta sonu elime geçmesini istiyorum farenin.

Tam tersi aslında. Razer gibi markalar artık arkasında durmuyor. Durduk yere bozulan ürünlere kullanıcı hatası deyip geri gönderiyor ve kalitesiz ürünler çıkarıyor. Bildiğim kadarıyla 6bine kadar en iyi mouse leviathan. Farem bozulursa leviathan alacağım bende. Wraith'in iade almadığı doğru ama arkasında durmafığı yanlış. Gerekirse yurt dışından parça getirtip tamir sağlıyor üründe. Oda olmazsa değişim yapıyor.

Tam tersi aslında. Razer gibi markalar artık arkasında durmuyor. Durduk yere bozulan ürünlere kullanıcı hatası deyip geri gönderiyor ve kalitesiz ürünler çıkarıyor. Bildiğim kadarıyla 6bine kadar en iyi mouse leviathan. Farem bozulursa leviathan alacağım bende. Wraith'in iade almadığı doğru ama arkasında durmafığı yanlış. Gerekirse yurt dışından parça getirtip tamir sağlıyor üründe. Oda olmazsa değişim yapıyor.
Hala emin olamıyorum. Sebebi 25'inde kargoya verilmesi esasen. O kadar süre bekleyemeyebilirim. Onun dışında açık konuşmak gerekirse Wraith yerine Amazon'a güvenmek daha rahatlatıcı.

Hala emin olamıyorum. Sebebi 25'inde kargoya verilmesi esasen. O kadar süre bekleyemeyebilirim. Onun dışında açık konuşmak gerekirse Wraith yerine Amazon'a güvenmek daha rahatlatıcı.

Parasını hak etmeyen ve scroll problemlerindense leviathanı bekleyin hocam alın ön siparişteyken ben stok yok diye RAWM’ın orijinal sitesinden aldım öyle diyeyim.

Wraith tarafında müşteri memnuniyetsizliği meselesi gerçek mi? Ona göre satın alım yapacağım.

Müşterilerin kendine uygun ürün almayıp iade etmeyi deneyip edememeisnden kaynaklı bu durum genellikle, zaten şikayetlerine bakarsanız çoğu iade etme ile alakalı. Tutuş şeklinize uygun fareyi bulursanız iade etme gereği duymazsınız.

Müşterilerin kendine uygun ürün almayıp iade etmeyi deneyip edememeisnden kaynaklı bu durum genellikle, zaten şikayetlerine bakarsanız çoğu iade etme ile alakalı. Tutuş şeklinize uygun fareyi bulursanız iade etme gereği duymazsınız.
Süre sorunum olduğundan Razer aldım. O kadar geçe kalmasaydı Leviathan alırdım. Hayırlısı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı