Piyasaya çıktıklarında her şey netleşecek şu halde inanılmaz bir bilgi kirliliği var. Millet 10 senelik kartlarla bile frame generation açıp iki kat FPS alacağım zannediyor.
RX 7000 serisi şu anda AI çekirdekleri barındıran tek AMD serisi olunca FSR 3.0'ın kaymağını en çok onlar yiyecek gibi duruyor hypr-RX, anti-lag+ falan. Hiçbir artısı olmazsa zaten bu nesilden kart satamaz AMD ve bu da büyük problem olur Intel battlemage serisi kapıdayken.
6600 XT satın alacağım. FSR'ı kullanabilecek miyim?
Evet. Hypr-RX dışındaki FSR özelliklerini kullanabileceksin, frame generation ise kartın gücü ne kadarsa o kadar kare verecek.
Lütfen yaşınızı yazın.
RDR2 Cyberpunk gibi oyunlarda FSR özelliği olacak mı peki?
Vallahi GTX 1050 Ti için de destek geliyormuş. Çok şükür. Ekran kartı undertaker gibi dirilecek vallahi.
doğruBen 26 sayfalık konuyu okumadım. Normal olarak. Benim anladığım böyle olacak doğru mu? Bulabildiğim en net tablo bu.
Eki Görüntüle 1924814
Birkaç sayfa önce birkaç kişi yazmış RX 5700 serisinfe olup RX 5500 veya RX 5600XT gibi kartlar neden almıyor sebebi ikisinin de çok önünde olduğundan olabilir mi? Aynı mimari kullanması önemli değil sence aynı performansı mı veriyor? Birinde 6 GB VRAM var birinde 8 GB VRAM modeli var ama giriş seviye bir kart. Vega 64 bile bu desteği almazken RX 5600XT gibi kartlarda bu desteği beklemek absürt olur. FG için konuşuyorum.
Lakin RX 6400 alıyor. 4 GB VRAM'li, 768 adet çekirdeğe sahip ve GTX 1650'den bile güçsüz bir kart.
Kaynak? bilgi?Evet. Hypr-RX dışındaki FSR özelliklerini kullanabileceksin, Frame Generation ise kartın gücü ne kadarsa o kadar kare verecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.