AMD FSR 3.0 ve Hyper RX Tanıttı!

Ben 26 sayfalık konuyu okumadım. Normal olarak. Benim anladığım böyle olacak doğru mu? Bulabildiğim en net tablo bu.

6600 XT satın alacağım. FSR'ı kullanabilecek miyim?

Birkaç sayfa önce birkaç kişi yazmış RX 5700 serisinfe olup RX 5500 veya RX 5600XT gibi kartlar neden almıyor sebebi ikisinin de çok önünde olduğundan olabilir mi? Aynı mimari kullanması önemli değil sence aynı performansı mı veriyor? Birinde 6 GB VRAM var birinde 8 GB VRAM modeli var ama giriş seviye bir kart. Vega 64 bile bu desteği almazken RX 5600XT gibi kartlarda bu desteği beklemek absürt olur. FG için konuşuyorum.

Lakin RX 6400 alıyor. 4 GB VRAM'li, 768 adet çekirdeğe sahip ve GTX 1650'den bile güçsüz bir kart.

Lakin RX 6400 alıyor. 4 GB VRAM'li, 768 adet çekirdeğe sahip ve GTX 1650'den bile güçsüz bir kart.

Evet dediğin doğru herhangi bir kısıtlama yok RX 6000 serisi diye geçmişler ama bence RX 6000 serisinden kastı RX 6600 ve üstü kartlar şeklinde olacaktır. AMD belki bugün bunun ayrımını yapmamış yarın bunun ayrımını yapacaktır. Farzı misal yapmadı diyelim RX 6400 bu desteği aldı ve oyunlarda açtı aldığı hiçbir katkı olmayacak hatta düşüş gözlemlenecektir o zaman ne yapacak var bende kullanıyorum mu diyecek kullanıcı hayır, var kullanamıyorum donanım gücü yetmiyor. Bunun AMD ayrımını yapacaktır ilerleyen süreçte diye düşünüyorum tabii ki bu bir varsayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…