Ama ben bunun bilerek getirilmediğini düşünüyorum FMF çıkınca bunu zaten içine entegre edecekleri için belki Sürpriz yaparlar şu an zaten kullanıcılar rdnr 2 desteği istemeye başladı bile
Önceden mesela Radeon Boost ayarı 80'di onu optimize edip 50 yapmışlar Diğer serilerse HYPER-RX JUNİOR olmuş bu
Bu arada AMD şunları söylemiş çeviri bazı kelimeler yanlış olabilir
Bir yerden başlamak zorundayız. Eski nesiller için etkinleştirmeyi araştırdığımızı söyleyebilirim. Unutmayın, birbirine yakın birkaç şey başlatıyoruz – FSR 3, Hyper-RX, AFMF – ve bu yüzden ekiplere öncelik vererek ve odaklanarak bir şeyleri sınırlamak zorunda kaldık. Bir keşif gerçekleşiyor, bu yüzden AFMF'nin iyi bir şekilde karşılanması ve oyuncuların buna değeceğine inanıyorsa, bir sonraki adıma geçeceğiz ve RDNA 2'de etkinleştirip etkinleştiremeyeceğimizi göreceğiz. Bu iyi giderse, belki eski nesiller de. Şimdilik, AFMF'yi pazara sunmaya odaklanıyoruz.
VRAM kullanımına da yaramış gözüküyor. 2 GB'a varan daha düşük kullanım söz konusu. Görüntüde bir bozulma da göremedim, gayet iyi. Tabii çıplak gözle deneyimlemek en iyisi.