AMD FSR 3.0 ve Hyper RX Tanıttı!

Son düzenleyen: Moderatör:
Haberler iyi görünüyor.

4000 serisi kadar stabil olamayacağı belli. FPS arttırsa yeter. Fazlasına gerek yok. Kaç yıllık kartlardan bahsediyoruz. Asıl 6000 ve 7000 serisi önemli.

Şimdi baktım tekrardan Frame Generation neredeyse tüm kartlara gelecekmiş ve AI donanımı ve derin öğrenme kullanmayacakmış. RX 7000 serisinin pek bir esprisi kalmadı o zaman.

Yok RX 7000 serisi kadar iyi çalışamaz.

Dostum al çekirdekleri olduğu için dedim ve bunun çıkışına heyecanlanmış olamaz mıyım?
Hepimiz heyecanlıyız ama 6000 serisinde çalışmasın istiyor gibisin. Belirtmişler en iyi performans için 6000 ve 7000 serisi diye.

Şimdi baktım tekrardan frame generation neredeyse tüm kartlara gelecekmiş ve AI donanımı ve derin öğrenme kullanmayacakmış. RX 7000 serisinin pek bir esprisi kalmadı o zaman.

O kötü oldu

Hepimiz heyecanlıyız ama 6000 serisinde çalışmasın istiyor gibisin. Belirtmişler en iyi performans için 6000 ve 7000 serisi diye.

Yok neden öyle bir şey isteyeyim.

Vallahi en son dediğim yere varacak bu işe. AMD yeni altyapısını üretti kare oluşturmada ve 7000 serisi kartı olanlar daha fazla FPS alacak. Bu konuda ama eski GPU'larda destekleyecek. Ama fazla performans sağlamaycak. Bu da yazılım ile yapıldığını gösterir.

İleride AMD yetişebilir mi NVIDIA'ya acaba RT konusunda?

Eğer boş boş oturmak yerine uğraşırsa geçebilebilir.

Şimdi baktım tekrardan Frame Generation neredeyse tüm kartlara gelecekmiş ve AI donanımı ve derin öğrenme kullanmayacakmış. RX 7000 serisinin pek bir esprisi kalmadı o zaman.

FSR 2 bize gösterdi ki AI olmadan da bir şeyler yapılabiliyor. Yine DLSS 3 ve NVIDIA'nın FG'si kadar iyi olmaz sonuçta onlar donanımsal+ yazılımsal desteğe sahip fakat belli ki daha iyi bir şeyler ortaya çıkacak. FSR 1 ve 2'de yapmadıklarını yapıp şu kartı öneriyoruz diye şart koymuşlar bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…