Tamamdır dostum RX 7900 XT'in var anladık. RX 6000 ve üstü öneriliyor zaten.En stabil en iyi RX 7000 serisinde çalışır çünkü al çekirdekleri var.
Tamamdır dostum RX 7900 XT'in var anladık. RX 6000 ve üstü öneriliyor zaten.En stabil en iyi RX 7000 serisinde çalışır çünkü al çekirdekleri var.
6000 sersinde donanımsal olarak var mı ki frame generation benim bildiğim yok.
Tamamdır dostum RX 7900 XT'in var anladık. RX 6000 ve üstü öneriliyor zaten.
@kino Frame Generation'ın RX 5700 ve üzeri, RTX 20 serisi ve üzeri kartlarda da çalışacak olması fakat düzgün çalışması için en az RX 6000 serisi ya da RTX 30 serisi kart önerilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
FSR 3'ün GTX 10 serisi kartlara bile gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hepimiz heyecanlıyız ama 6000 serisinde çalışmasın istiyor gibisin. Belirtmişler en iyi performans için 6000 ve 7000 serisi diye.Yok RX 7000 serisi kadar iyi çalışamaz.
Dostum al çekirdekleri olduğu için dedim ve bunun çıkışına heyecanlanmış olamaz mıyım?
Şimdi baktım tekrardan frame generation neredeyse tüm kartlara gelecekmiş ve AI donanımı ve derin öğrenme kullanmayacakmış. RX 7000 serisinin pek bir esprisi kalmadı o zaman.
Hepimiz heyecanlıyız ama 6000 serisinde çalışmasın istiyor gibisin. Belirtmişler en iyi performans için 6000 ve 7000 serisi diye.
O kötü oldu![]()
İleride AMD yetişebilir mi NVIDIA'ya acaba RT konusunda?
Şimdi baktım tekrardan Frame Generation neredeyse tüm kartlara gelecekmiş ve AI donanımı ve derin öğrenme kullanmayacakmış. RX 7000 serisinin pek bir esprisi kalmadı o zaman.
O kötü oldu![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.