AMD FSR 3.0 ve Hyper RX Tanıttı!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FSR kapalıyken bile oldukça iyi FPS değerleri veriyor.
Güzel değerler. AMD Frame Generation'ı Hypr-RX adı altında mı ekledi videoya neden öyle yazılmış?
Peki hocam benim yukarıda dediğim gibi Radeon Boost+ Anti-Lag açıp oyundan da FSR 2 açarsak yine böyle bir FPS artışı yaşanır mı? Yoksa Hypr- RX'in yaptığı ekstra bir şeyler mi var?

Böbreğin birini satma zamanı geldi anlaşılan. Elimdeki kartı çıkartma zamanı. RX 7800 XT alasım geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
FSR kapalıyken bile oldukça iyi FPS değerleri veriyor.

Peki hocam benim yukarıda dediğim gibi Radeon Boost+ Anti-Lag açıp oyundan da FSR 2 açarsak yine böyle bir FPS artışı yaşanır mı? Yoksa Hypr- RX'in yaptığı ekstra bir şeyler mi var?

Hocam bunlar FS2 + Hyper-on değerler. Sana şunu söyleyeyim, burada gördüğün değerlere şunları ekle:
FMF + FSR 3 + Hyper-RX. AMD açtı ağızını. FSR 2 ile optimize olmamış, FSR 3 ile olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ona sonradan bakılması lazım çünkü FSR kapalı ama Hypr-RX açıkken VRAM, RAM tüketiminin diğerinden düşük olması aynı çözünürlükte olmadığını gösteriyor. Yani Hyper-RX hala alt çözünürlükte çalışıyor FSR açık ya da kapalı olsun.

Bunu şimdilik soru işareti olarak bırakalım kenara.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı