AMD Fury vs GTX 980 vs R9 390x

TeknoCrow

Hectopat
Daha fazla  
Bu 3 ekran kartından hangisi daha iyi performans verir? Nedenleriyle söylerseniz sevinirim

1080p de GTX980 4K da Fury daha iyidir. Fakat AMD çok ısınır. Ona göre marka tercihi yapın derim.

Monitör çözünürlük değerini yazarsanız daha sağlıklı olur.

1080p de GTX980 4K da Fury daha iyidir. Fakat AMD çok ısınır. Ona göre marka tercihi yapın derim.
Kart bu hepsi ısınır ve 80 dereceye kadar herhangi bir problem yaşanacağını sanmıyorum. Furry tercih edin bir çok testte diğer iki karttan üstündür.

4K çözünürlükte Fury biraz öne geçer, 1440p ve 1080p'de ise GTX 980 net daha performanslıdır ancak 4K oyun düşünüyorsanız daha performanslı ekran kartları (GTX 980ti, Titan X) almanızı öneririm. Tercihiniz 1440p veya 1080p olursa GTX 980'in performansı net olarak daha iyidir.

1080p için soruyorum. Bu arada zaten bir ekran kartım var sadece bugün aklıma takıldı bunlardan hangisi daha performanslı olur acaba diye.

Beyler yukarıdaki yazıyı okumadınız galiba. Ekran kartım var benim. Sadece hangisi daha yüksek performanslıdır diye sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…