AMD Fury vs GTX 980 vs R9 390x

Almayacağınız bir kart hakkında bu kadar detaylı bilgi almak için konu açma şart değil sosyali biraz araştırıp internet üzerinden de videolar bulabilirsin.

@LEONSCOUT Ben burayı bir bilgi alma platformu sanmıştım da yanlış geldim heralde.

Yok doğru geldin. "Sistemi yazın alacaksan şimdi yazma, almayacaksan merak edip yazmak zaten doğru olmaz." anlayışına sahip birden çok kullanıcı gördüm ben de son zamanlar, doğru olduğunu düşünmüyorum bunun. Forum burası, insanlar ilgili konular hakkında istediklerini saygı çerçevesinde dilediğince sorabilirler. Kısıtlama getirilmesi saçma olur bence.

@LEONSCOUT Ben burayı bir bilgi alma platformu sanmıştım da yanlış geldim heralde.
Fark ettiysen şart değil dedim açma demedim. Bende sosyale üye olduğum ilk zamanlar bir çok başlık açtım daha sonra o başlıklarda bir çok konu olduğunu gördüm demeye çalıştığım şey bu, ama nasıl anlayacağınız sizin kendi düşünceniz tabi konu da açarsan gördüğün üzere çoğu kişi yardım eder fakat insanlar sana yorum yaptıktan sonra zaten almayacağım sadece soruyorum diyorsun önceki mesajlarından birinde ki ona itafen yazmış olduğum bir mesajdı. İmzada görünen sistemim le ilgili bir çok başlık açtım sonra o başlıkta 20 den fazla konu açılmış bir daha konu açmadım hepsini okudum araştırdım sistemi o şekilde topladım. Düşündüğün şekilde art niyetle yazmadım yani iyi sosyaller.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı