AMD FX 4100 ve MSİ 1050Ti 4G PUBG için yükseltme

samo1903

Hectopat
Katılım
1 Haziran 2012
Mesajlar
155
Çözümler
1
Bilgisayarım bazı oyunları kaldrmıyor. Oynadıgım oyun:
PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

Sistem bilgileri:

İşlemci AMD FX 4100
Ekran kartı Değişen : Saphire HD 7850 2 GB
Ekran kartı Takılan : MSİ 1050 Tİ 4GB Gaming
Anakart : ASUS M5A97 R2.0

Ne degiştirip daha iyi akıcı bi hale getirebilir?
Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinizi de değiştirebilirsiniz ve RAM'iniz ne kadar bilmiyorum minimum 8 GB olması lazım. Bildiğim kadarıyla oynamak istediğiniz oyun optimizasyon sıkıntısı var. Oyunun sorunları düzelmeden ne kadar sisteminizi değiştirsenizde çok fazla bir fark olacağını sanmıyorum.
 
PUBG'de hangi ayarlarda kaç FPS alıyorsunuz? Ekran kartı PUBG için yeterli. Muhtemelen işlemci darboğaz yapıyordur. Oyunu hangi çözünürlükte oynuyorsunuz? 1080P'de oynamanızı tavsiye ederim. Eğer monitörünüz 1080P değilse DSR kullanarak 1080P oynayabilirsiniz. Ayrıca PUBG'nin sistem gereksinimlerinde minimum 6GB RAM gerekli yazıyor ama ben en az 8GB RAM'ınızın olmasını tavsiye ediyorum. Ne olur ne olmaz. Sorduğum sorulara cevap verirseniz belki yardımcı olabilirim.
 
İşlemciniz yetersiz geliyordur muhtemelen. Oyun içinde GPU kullanımını ölçerek ihtiyaçları belirleyebiliriz. Eğer GPU kullanımı düşükse ve CPU kullanımı yüksekse işlemci almakla başlayabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
@Akif'ün dediği gibi düşük FPS'mi? Takılma mı? Eğer FPS düşükse oyunun grafik ayarlarını düşürmeyi deneyin. Zaten en düşükteyse CPU ve GPU kullanımının kaç olduğunu sorabilir miyim? Bence farklı oyunlardada deneyin.
 
3 oldu söylüyorum, paylaştığım rehberden yardım alarak oyun içindeki GPU ve CPU kullanımlarını öğren. Eğer GPU kullanımı düşükse, ki çok büyük ihtimalle öyledir, yeni işlemci alırsın.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı