B BirolOZTURK Hectopat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 12 11 Temmuz 2015 #11 Warhols liste için teşekkür ederim büyük ihtimal yazdığın listeyi alırım powercolor yerine asus r7 265 iyi olur mu ?
Warhols liste için teşekkür ederim büyük ihtimal yazdığın listeyi alırım powercolor yerine asus r7 265 iyi olur mu ?
Warhols Hectopat Katılım 17 Ocak 2013 Mesajlar 158 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dilbilimci - Edebiyatçı - E-Spor'cu 11 Temmuz 2015 #12 BirolOZTURK dedi: Warhols liste için teşekkür ederim büyük ihtimal yazdığın listeyi alırım powercolor yerine asus r7 265 iyi olur mu ? Genişletmek için tıkla... Asus daha da iyi olur tabi, soğutması çok daha verimli. Powercolor, Sapphire'den daha güçlü ve ucuz diye onu yazdım ben.
BirolOZTURK dedi: Warhols liste için teşekkür ederim büyük ihtimal yazdığın listeyi alırım powercolor yerine asus r7 265 iyi olur mu ? Genişletmek için tıkla... Asus daha da iyi olur tabi, soğutması çok daha verimli. Powercolor, Sapphire'den daha güçlü ve ucuz diye onu yazdım ben.
teknokan Hectopat Katılım 29 Nisan 2015 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2015 #13 Warhols dedi: Asus daha da iyi olur tabi, soğutması çok daha verimli. Powercolor, Sapphire'den daha güçlü ve ucuz diye onu yazdım ben. Genişletmek için tıkla... Powercolor iyimi Sapphire'den arkadaşlarım hep kötü kötü diyorlardıda.
Warhols dedi: Asus daha da iyi olur tabi, soğutması çok daha verimli. Powercolor, Sapphire'den daha güçlü ve ucuz diye onu yazdım ben. Genişletmek için tıkla... Powercolor iyimi Sapphire'den arkadaşlarım hep kötü kötü diyorlardıda.
B BirolOZTURK Hectopat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 12 11 Temmuz 2015 #14 Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
Warhols Hectopat Katılım 17 Ocak 2013 Mesajlar 158 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dilbilimci - Edebiyatçı - E-Spor'cu 11 Temmuz 2015 #15 teknokan dedi: Powercolor iyimi Sapphire'den arkadaşlarım hep kötü kötü diyorlardıda. Genişletmek için tıkla... Bence daha iyi. En azından şu modelde Powercolor daha hızlı bir miktar (az da olsa) Ha ama, Sapphire, Powercolor ve Asus arasında soğutması en iyi olanınki Asus'tur tabi ki.
teknokan dedi: Powercolor iyimi Sapphire'den arkadaşlarım hep kötü kötü diyorlardıda. Genişletmek için tıkla... Bence daha iyi. En azından şu modelde Powercolor daha hızlı bir miktar (az da olsa) Ha ama, Sapphire, Powercolor ve Asus arasında soğutması en iyi olanınki Asus'tur tabi ki.
O Ozan Öztavlı Hectopat Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2015 #16 Bende de bu işlemci var ben oynayamıyorum heralde ekran kartım 560 Ti olduğu için.