AMD FX-6100 Yerine 8320 Alınsa Kaç FPS Fark Eder?

İkisi de ekran kartınızla darboğaz yapmıyorsa pek fark etmeyecektir. FX 6100'de ekran kartınız ile darboğaz durumu varsa daha üstün bir işlemci ile FPS farkı olacaktır. Ekran kartınızı da belirtmemiz daha yararlı olur.

8320 Alırsan daha iyi olur tabikide,fps ne kadar fark eder bilmem ama daha çok performans alırsın.O kadar para vermek istemezsen 6300 de alabilirsin.

İmkanın varsa İ5 4440 al. Ben FX 8350 aldım tatmin etmedi.
Gerçekten kullandinmi. Enteresan bir yorum olmuş. Fx 8350 tatmin etmedi demişsiniz. İşlemciyi ne için kullandiniz. Çünkü fx 8350 nin tatmin edemedigi ender insanlardansiniz... I5 4460 demissiniz. 17 yil olacak bilgisayarla haşir neşir olali. Ben fx 8350 de en ufak bir tatminsizlik gormedim. Işlemci bildigin canavar...Ama neyse saygi duyuyoruz bu yapilan yorumlarada ....

Onu alırsam anakartıda değiştirmek zorunda kalıcam.Benim bilmek istediğim kaç fps fark eder?6100 e kötü diyorlarda.
Fx 6300 e çevir. Arkana yaslan. Hizi ve gucu overclock ozelligi ile hisset...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı