AMD FX 6100'e geçince FPS düştü

yasin47

Decapat
Daha fazla  
Bende AMD FX 4300 vardı güzel vs. oyunda 60 FPS arası alıyordum ama 6100 işlemcisine geçtim FPS düşmesi azalmalari oldu. Neden peki? 6100 daha performanslı diyorlardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende AMD FX 4300 vardı güzel vs. oyunda 60 FPS arası alıyordum ama 6100 işlemcisine geçtim FPS düşmesi azalmalari oldu. Neden peki? 6100 daha performanslı diyorlardı.

Hocam burada bir terslik var belki PSU yeterince güç veremiyordur ya da anakartın besleyemiyordur bir başka sebep 6 çekirdekli olduğu için daha ısınacak eğer iyi soğumuyorsa frekansını düşürür ve performans azalır bunların hepsi bir etken.

Hocam burada bir terslik var belki PSU yeterince güç veremiyordur ya da anakartın besleyemiyordur bir başka sebep 6 çekirdekli olduğu için daha ısınacak eğer iyi soğumuyorsa frekansını düşürür ve performans azalır bunların hepsi bir etken.
500W fsp marka güç kaynağı var hocam anakart da gigabyte ds3p markalı 3.3 GHz de 17 derece boşta ben 3.6 yaptım oc ile Boşta 25 derece

Öç siz de performans düşüklüğü var hocam eski işmeci ile 60 aldığım şey şimdiki ile 30 40 gogle girince de takılmalar söz konusu
Bi test
Hocam fx 4100 3.8Ghz miş bundan dolayı olabilir ancak yinede o kadar fps kaybı enteresan olmuş istersneiz 6350 filan bakın onlar daha iyi 6100 pek iyi değil gibi

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı