AMD FX 6300 Arma3 performansı

Öyle abartılı şeyler yazıyorsunuz ki Şaşırıyorum. AMD FX-6300 kullanıyorum hem de Adana sıcağında... Hem de Stok fanla... 6000 rpm devri geçtiğini gördüm. Ancak öyle oyunda 70 derece görmedim. Kasamda kaliteli 1 giriş 3 de egsoz fanı var 140mm... O kadar gürültülü bir sistem değil... İntel Fanı olarak abartmışsınız... Stok fanla OC Genie kullandım % 15 performans artışı oldu. Ama Kışın tabi stok fanla macera aramadım. Kullandığım ekran kartı ile dar boğaz yaşamadım. Tavsiye ederim. FPS tarzı oyunlarda o kadar yapay zeka yok ki sıkıntı yaşa... Strateji desen bir şey demem...

Abartı yok ki, kullanıyorum ve bu sıcaklıkları rahatlıkla görüyorum. 1 Giriş 2 egsoz fanı var, stock fanla 70' i rahatlıkla geçiyor... Ayrıca bu soğuklarda gerçekten fazla geliyor bana. Ses sorunu da var, fakat oyunlarda oyun sesi falan kapatıyor belli bir ölçüde.

Gerçekten şu ısınan yazanlar neye göre yazıyor anlamadım. Size kalsa şuan odamı FX 6300 ısıtıyor. Grafik kartım güçlü ona bağlıyorum bazı şeyleri ama 50 dereceyi daha geçemedim. Yazan yazmaya devam etsin arkadaşın kafası gitti zaten :)

Gerçekten şu ısınan yazanlar neye göre yazıyor anlamadım. Size kalsa şuan odamı FX 6300 ısıtıyor. Grafik kartım güçlü ona bağlıyorum bazı şeyleri ama 50 dereceyi daha geçemedim. Yazan yazmaya devam etsin arkadaşın kafası gitti zaten :)

Stock fanla mı 50' yi geçemedin :eek: ?
Opera 10 sekme başka bir program yok çalışan. İşlemci 48 derece :)

Ayrıca kesinlikle almayın demiyorum, kendi adıma söylüyorum harika işlemci ve fiyatı da makul. F/P olarak alınabilecek en iyi işlemcilerden biri bence.

Bende FX 6300 kullanıyorum. aldığımdan beri "Cooler Master Hyper 103" ile kullanıyorum. 4.5GHz e çıkardım. Stock fanla 4.2 GHz yaptığınız zaman bir sıkıntı yok. 4.5GHz yaptığınız zaman %65 dereceyi görüyor. Yani yaptığınız O.C bağlı

Bende FX 6300 kullanıyorum. aldığımdan beri "Cooler Master Hyper 103" ile kullanıyorum. 4.5GHz e çıkardım. Stock fanla 4.2 GHz yaptığınız zaman bir sıkıntı yok. 4.5GHz yaptığınız zaman %65 dereceyi görüyor. Yani yaptığınız O.C bağlı
FX 6300 stok fanla 4.2ghz yapmak da büyük cesaret :)

Son düzenleyen: Moderatör:
İş biraz kasayı soğutmakla alakalı bi durum aslında kasa serinse işlemcinde serin kalır. YektaOZ boşta 48 derece almış.

Untitled-1.jpg
2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı