AMD FX 6300 Arma3 performansı

Abartı yok ki, kullanıyorum ve bu sıcaklıkları rahatlıkla görüyorum. 1 Giriş 2 egsoz fanı var, stock fanla 70' i rahatlıkla geçiyor... Ayrıca bu soğuklarda gerçekten fazla geliyor bana. Ses sorunu da var, fakat oyunlarda oyun sesi falan kapatıyor belli bir ölçüde.

Gerçekten şu ısınan yazanlar neye göre yazıyor anlamadım. Size kalsa şuan odamı FX 6300 ısıtıyor. Grafik kartım güçlü ona bağlıyorum bazı şeyleri ama 50 dereceyi daha geçemedim. Yazan yazmaya devam etsin arkadaşın kafası gitti zaten

Stock fanla mı 50' yi geçemedin ?
Opera 10 sekme başka bir program yok çalışan. İşlemci 48 derece

Ayrıca kesinlikle almayın demiyorum, kendi adıma söylüyorum harika işlemci ve fiyatı da makul. F/P olarak alınabilecek en iyi işlemcilerden biri bence.

Stock fanla mı 50' yi geçemedin :O ?
Opera 10 sekme başka bir program yok çalışan. İşlemci 48 derece

Sen zaten egzoz ve işlemci fanıyla odanı ısıtırsın onda şüphem yok. Senin kasanın akıbeti belli. Zalman Z3 Plus Tavsiye ederim soğutman zayıf öneri yaparken dikkat et.

Bende FX 6300 kullanıyorum. aldığımdan beri "Cooler Master Hyper 103" ile kullanıyorum. 4.5GHz e çıkardım. Stock fanla 4.2 GHz yaptığınız zaman bir sıkıntı yok. 4.5GHz yaptığınız zaman %65 dereceyi görüyor. Yani yaptığınız O.C bağlı

FX 6300 stok fanla 4.2ghz yapmak da büyük cesaret

Son düzenleyen: Moderatör:
İş biraz kasayı soğutmakla alakalı bi durum aslında kasa serinse işlemcinde serin kalır. YektaOZ boşta 48 derece almış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…