AMD FX-6300 Bilgisayar Toplama

Murat5038; Peki anakart'ı neden tavsiye edersin? Yani artısı veya farkı nedir. Birde ben 2 gb düşünüyordum ekran kartını ama siz 1 gb tavsiye etmişsiniz benim kaçırdığım bir noktamı var acaba?

Anakart 990 daha stabil çalışır Fx serisinde. Ekran kartı "Gb" önemsizdir. Gb kuralına bakmak eskidendi. Sizin seçtiğiniz oc versionlu olduğu için stabil Oem çıkışlı olanlar daha doğru çalışır bu yüzden sorunsuz bir bilgisayar olsun diye dediğim şekilde alabilirsin.

Eğer maksimum bütçeniz buysa önerilen sistemler iyi, ben sizin ilk denemem demenize söyledim o sözü. Yani ilk denemeniz diye bütçenizden kısıyorsanız yapmayın anlamında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart 990 daha stabil çalışır Fx serisinde. Ekran kartı "Gb" önemsizdir. Gb kuralına bakmak eskidendi. Sizin seçtiğiniz oc versionlu olduğu için stabil Oem çıkışlı olanlar daha doğru çalışır bu yüzden sorunsuz bir bilgisayar olsun diye dediğim şekilde alabilirsin.
Tamamdır o zaman anakartı ve ekran kartını bir daha fikir değiştirmemek üzere sizin tavsiyenize uyarak alıyorum.

- - - Güncellendi - - -

Eğer maksimum bütçeniz buysa önerilen sistemler iyi, ben sizin ilk denemem demenize söyledim o sözü. Yani ilk denemeniz diye bütçenizden kısıyorsanız yapmayın anlamında.

Can Soylu ; Fikirleriniz benim için değerli ve dikkate alıyorum. Sevgili Murat5038 tavsiyesi ile ana kart ve ekran kartı kafamda şekillendi, ama bu fiyat aralığında bir sistem kombinasyonu da sizden beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı