2300 TL gamepad önerisi

AlicanKaradas

Megapat
Daha fazla  
Genellikle NBA oynayacağım. Belki 1-2 hikayeli FPS filan oynarım maksimum. Bunun için önereceğiniz F/P olarak cihaz nedir? Maksimum çıkabileceğim bütçe 2.300 civarı. Ama illa bu kadar zorunda olmasına gerek yok, bu oyunlar için diyorsanız o daha iyi olur.

Genellikle NBA oynayacağım. Belki 1-2 hikayeli FPS filan oynarım maksimum. Bunun için önereceğiniz F/P olarak cihaz nedir? Maksimum çıkabileceğim bütçe 2.300 civarı. Ama illa bu kadar zorunda olmasına gerek yok, bu oyunlar için diyorsanız o daha iyi olur.

Bbw Aether veya Fantech shooter 3 bakabilirsiniz.

Buyrun:

Bütçe dahada çıkarsa GameSir Supernova var.

Hocam bütçe çıkmaya çıkar da gerek var mı? Onu öğrenmeye çalışıyorum. Çok premium bir hissiyat vs. beklentim yok. Düzgün çalışsın, keyifli bir oyun deneyimi sunsun yeterli.

Tam ATK Battle Axe Pro bütçen var, bu yüzden senin için en ideal seçenek ATK Battle Axe Pro olacaktır. ZGR kupon koduyla ekstra indirim de alabilirsin. Ancak acelen yoksa, GameSir Super Nova için indirim dönemlerini takip edebilirsin; indirimlerde bütçene yakın fiyatlara düşebiliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Abi Battle Axe Pro ve BBW Aether ile benim kullanım amacıma göre 600-700 liraya değecek bir fark var mı?

ATK Battle Axe Pro’nun BBW Aether’a göre artıları:
  • Mekanik ana tuşlar
  • Ekstra değiştirilebilir analog başlıklar (dahil)
  • Ekstra değiştirilebilir D-Pad (dahil)
  • Çıkartılabilir arka tuşlar
  • 3 kademeli ayarlanabilir tetikler
  • Şarj dock’u (dahil)
  • Anti-friction ring bulunması
  • Jiroskop desteği
  • Tetiklerin daha iyi olması (%1–2 arası dead zone — BBW Aether’da bu oran %5–8)
  • Değiştirilebilir ön yüz plakası

Bu artılara bakacak olursan, evet, aradaki farka kesinlikle değer.

ATK Battle Axe Pro’nun BBW Aether’a göre artıları:
  • Mekanik ana tuşlar
  • Ekstra değiştirilebilir analog başlıklar (dahil)
  • Ekstra değiştirilebilir D-Pad (dahil)
  • Çıkartılabilir arka tuşlar
  • 3 kademeli ayarlanabilir tetikler
  • Şarj dock’u (dahil)
  • Anti-friction ring bulunması
  • Jiroskop desteği
  • Tetiklerin daha iyi olması (%1–2 arası dead zone — BBW Aether’da bu oran %5–8)
  • Değiştirilebilir ön yüz plakası

Bu artılara bakacak olursan, evet, aradaki farka kesinlikle değer.
Tamamdır abi teşekkür ederim. Sipariş ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı