AMD FX 6300 için ekran ekran kartı önerisi

IronHide

Hectopat
Merhabalar 2 ekran kartı arasında kaldım sizce hangisini almalıyım, işlemcim:
AMD FX 6300
12 GB RAM
500W güç kaynağım var, düşündüğüm ekran kartları şunlar:
ASUS GeForce GTX 750 Ti STRIX OC GDDR 5 128 Bit 2 GB
ASUS Arez AMD Radeon RX 560 OC Evo 4 GB 128 Bit

Bunların dışında ekran kartı ne tavsiye edebilirsiniz bilgisayar parçalarından pek anlamıyorum yardım edebilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD FX 6300
12 GB RAM
ASUS arez AMD Radeon RX 560 OC Evo 4 GB 128 Bit

Bunların dışında ekran kartı ne tavsiye edebilirsiniz bilgisayar parçalarından pek anlamıyorum yardım edebilirseniz sevinirim.

Overclock yapacaksaniz RX 570'e kadar zorla derim ama bir miktar darbogaz olabilir.

AMD FX 6300
12 GB RAM
ASUS Arez AMD Radeon RX 560 OC Evo 4 GB 128 Bit

Rx 570 ile darboğaz yapmıyor diye gördüm ben. Bende Amd Fx-6100 ve GTX 750 TI var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu testlerde görüldüğü üzere rx570 e gayet yetiyor.

RX 560 çok daha iyi olacaktır. Zaten üst modelleri de işlemci darboğaz yapar. Yine de bütçe nedir?
Merhaba mesajınız icin tessekkur ederım bütçem 1.5k ya kadar
Overclock yapacaksaniz RX 570'e kadar zorla derim ama bir miktar darbogaz olabilir.
Ovorclock işlemi riskli bir işlemmidir eksileri veya artıları neler kısaca acıklayabilirmisiniz

Son düzenleme:
Merhaba mesajınız icin tessekkur ederım bütçem 1.5k ya kadar

Ovorclock işlemi riskli bir işlemmidir eksileri veya artıları neler kısaca acıklayabilirmisiniz
Kardeşim stok soğutucu ile bu fx serisinde sıkıntı yaratabilir. Ama sen Rx 570 e. Yukarı da attığım video da gördüğün gibi gayet yetiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı