Arkadaşlar yazacağım sistem ile işlemcimi maximum kaç GHz'ye çıkarabilirim ve bilgisayar ömrünü etkiler mi ? Ayrıca her şey hazır yalnız işlemci soğutucum olmadığından overclock etmiyorum alacağım işlemci soğutucusunu da sizinle paylaşıyorum daha iyi bir soğutucu varsa önerilerinizi bekliyorum
O soğutucu dan bende var ebatları biraz büyük o yüzden kasamin kapağı suan açık sıkıntı olurmu senin için bilmem ama ben pc tehtid altinda hissediyorum hyper 212 evo biraz daha ufak suan testleri bulamadım ama daha performansli diye görmüştüm.
Voltaj işlerinde biraz sıkıntı çıkıyormuş diye duydum çok çok az vermek gerekiyormuş o yüzden voltaj ile oynamadan bile 4.1'e çıkmam benim için çok iyi olacaktır sağolun.
Çünkü Çinde üretilen no name ürünlere isim basıp satıyorlar, ayrıca çok kalitesiz, zalman z3 alıp arkanıza yaslanın derim. Recep abide everest ve frisby önermiyor ve hiçbir videosunda kullandığını göremezsin.
O soğutucu dan bende var ebatları biraz büyük o yüzden kasamin kapağı suan açık sıkıntı olurmu senin için bilmem ama ben pc tehtid altinda hissediyorum hyper 212 evo biraz daha ufak suan testleri bulamadım ama daha performansli diye görmüştüm.
Çünkü Çinde üretilen no name ürünlere isim basıp satıyorlar, ayrıca çok kalitesiz, zalman z3 alıp arkanıza yaslanın derim. Recep abide everest ve frisby önermiyor ve hiçbir videosunda kullandığını göremezsin.