Merhaba arkadaşlar, işlemcimi overclock edeceğim. İşlemcim: Amd fx6 6300. O.C yapmayı bilmediğim için Asus optimal'dan O.C yapmak istiyorum. Ancak benim BIOS'um neden böyle değil yapamıyorum. BIOS'umu nasıl böyle yapacağım? Lütfen cevap verir misiniz?
Hiç oc yapmadım , ama çoğu yerden nasıl yapılıyor diye okudum.
Benim biosum bu fotoğrafta olduğu gibi nasıl yapacağım oc ? Bu biosta ben nasıl oc yapıcam ? Hiç bilmiyorum.
Hocam Asus Optimal ile dogrudan OC yapabilirsiniz. Aslında en mantıklısı elle voltaj vererek yapmaktır. Asus Optimal seçeenegini seçin. Ne kadarlık bir hız artışı olacak. Kaydedip çıkın. Sonrasında sıcaklıkları kontrol edin. Koyduğunuz eski nesil BIOS size mi ait ?
Evet işte bu eski bios var bilgisayarımda nasıl yeni bios a geçerim diye soruyorum. Bu sizin deyişinizle eski nesil bios da asus optimal seçeneği yok onu soruyordum size . Herkezin biosuna bakıyorum yeni nesil , benimkisine bakıyorum eski nesil bunun nedeni nedir ?
Anakartım: asus m578l-m lx3 170 tl bir civarı var
Saol teşekkür ederim. Bende size bunu soruyordum hep , izlediğim oc videolarında yeni nesil bios vardı , o yüzden nasıl yapacağımı bilmiyordum , teşekkürler.