AMD FX-6300 Sistem topluyorum

Eğer bir şeyden kısacaksan o işlemci olmalıdır . FX serisi işlemciler önümüzdeki 2 yıl daha idare edeceklerdir . Ekran kartını GTX 760 yaparsan daha makul olacaktır . Forumda daha detaylı araştırma yap . 10 yaşındaki bebeklere aldırma .

Benim ne kullandığım önemli değil . Bu forumun ne söyledikleri önemli . Benim sistem biraz eski ve bu hafta içi yeni sistem toplayacağım . Aynısını sana da söylüyorum ; daha detaylı araştırma yapın . Verdiğim iki örnekte de FX 8320 ' den vazgeçilip FX 6300 önerilmiştir . Tabi bu daha % 1 'i .
i5 4440 yerine fx 6300 veya fx 8320 ? | Technopat Sosyal

Son düzenleme:
ya ekran kartım gayet iyi işlemciye vermek istiyom bende 8350 amd fanı ses falan çıkarıyomuş ısınma sorunu olur diye napsam bilmiyom ben render falanda atıcam youtube oyun kanalım varda video yüklüyorum o yüzden

Eğer bir şeyden kısacaksan o işlemci olmalıdır . FX serisi işlemciler önümüzdeki 2 yıl daha idare edeceklerdir . Ekran kartını GTX 760 yaparsan daha makul olacaktır . Forumda daha detaylı araştırma yap . 10 yaşındaki bebeklere aldırma .

Benim ne kullandığım önemli değil . Bu forumun ne söyledikleri önemli . Benim sistem biraz eski ve bu hafta içi yeni sistem toplayacağım . Aynısını sana da söylüyorum ; daha detaylı araştırma yapın . Verdiğim iki örnekte de FX 8320 ' den vazgeçilip FX 6300 önerilmiştir . Tabi bu daha % 1 'i .
i5 4440 yerine fx 6300 veya fx 8320 ? | Technopat Sosyal

Verdiğiniz örnekler bana bişey ifade etmiyor.
2000TL para verilerek alınan bir sisteme FX6300 takmak Mercedes e binip petlas kullanmak gibi.
2000TL ye ben şahsen i5 li bir sistem kullanırdım.

Oyun için ekran kartı herşeydir evet ancak sistemde de CPU olmazsa ekran kartıda tek başına hiç birşeydir.

Bende 2 tane masaüstü var.
Bir tanesinde paranın para olduğu dönemde 2007 de Q8400 aldık.
Diğerini ise yeni toparladım 8320 li.

Intel sistemin zaman içinde sadece ekran kartını değiştirdik GTX570 aldık.
Halen BF4 ü çok rahat şekilde oynuyorum.

7 sene sonra 2021 senesinde çıkacak olan Batlefield 8 oyunu FX6300 ile çalıştıran çıkarsa haber verirsiniz :)

Oyun için en önemli bileşen ekran kartıdır, PC içinde en önemli parça CPU dur.
CPU yu 8320 alırsa 3-5 sene arkasına bakmaz. 400TL lik CPU da zaten seni 5 sene götürüyorsa öpte başının üstünde taşı.
FX6300 ün 3ü bile yok işte sıkıntı orda.

Ben size burada kıytırık işlemci önermiyorum . Arkadaş da daha iyi bir oyun performansı almak istemiyorsa işlemciyi İ7 4790k alabilir . Tabi eğer parası bu kadar değersiz ise . 2000 TL ye İntel hatta İ5 sistem tavsiye pek edilmemektedir . Eğer illa alacam diyorsanız İ5 4440 alabilirsiniz . Yanınada H81 plus iyi gider . Tabi overclock olmayacaksa . Belli ki FX 6300 'e gareziniz var. Ben "7 yıl idare edebilir" demedim . Ama gelecekte çıkacak olan Gta 5 ' i , Far cry 4 ' ü işlemci limitli olmadan açabilecek . Bunun garantisi de her türlü verilebilir . Arkadaş render alacaksa durum değişir . Tabi sen İ5 li oyunları ultrada açacak sistem topla bende alayım , daha toplamadım çünkü. Anlaşılan sen FX 8320 'nin Fanboy ' usun . Fx 8320 'yi yüceltmeye çalışıyorsun , ancak bu forum bunları yemez .
Daha yetkili kişileri bu konuya davet ediyorum . Bu konu fazla uzadı .

Son düzenleme:
Hakarette bulunma senin yaşın kadar bilgisayar topladım . Kurduğun cümlelerde çok çocukça . Seni şikayet edersem ip ban yersin diye bir şey de söylemeyecem . Çünkü yeterince seninle konuşarak seviyemi düşürdüm . Eğer benzetme de yapılırsa ; LoL oynuyorken rakibinin 10 yaşında olması gibi . Anlatabildim mi ?
Tüm yetkililerin dikkatine şu konuya el atılsın .

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı