AMD FX 6300 Sistem

endonge

Kilopat
Merhaba Arkadaşlar.
Yaklaşık 1300 TL Civarında Bir Sistem Oluşturmak İstiyorum . [ Monitör - Fare - Klavye - Hoparlör gibi Parçalar Mevcut Sadece Parça. ]
Bilgisayar Bilgisi Açısından Bilgim var Ancak Daha Çok Web Siteyle İlgilendiğim İçin Kendimce Oluşturduğum Sistemi Sizinle Paylaşarak Fikirlerini Almak İstedim.
Olmasa Olur veya Başka Model Daha Faydalı Olduğunu Düşündüğünüz Parça Varsa Lütfen Bildiriniz.

Vatan Computer İndirimli Fiyatlar.

• H.D.D : SEAGATE3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK - 180TL
  • ANAKART : ASUSM5A97 LE R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART - 223TL
  • EKRAN KARTI : SAPPHIREHD7750 GDDR3 2GB 128BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI - 204TL
  • RAM KİT : CORSAIR8GB (2X4GB) VENGEANCE DDR3 1600MHZ CL9 DUAL KIT RAM - 217TL
  • İŞLEMCİ : AMDFX X6 6300 SOKET AM3+ 3,5GHZ 14MB CACHE 32NM İŞLEMCI - 326TL
  • KASA : EVERESTEAGLE EC337 400W MIDT ATX SİYAH KASA - 107TL

Toplam OLARAK 1257 TL YE GELİYOR.TOPLANACAK OLAN BİLGİSAYARLA OYNANSA OYNANSA PES - FİFA OYNANIR.ANCAK İNTERNET KULLANIMI AÇISINDAN PERFORMANSI SAĞLAM OLURMU ?
DEĞERLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.
TEŞEKKÜRLER.

Emre Kardeşim Değerli Yorumun İçin Teşekkür Ederim.
Yalnız Anakart Fazla Biraz Düşür Derken Neyi Kastettiğini Anlatırsan Sevinirim.
Birde Bu Fiyatlarda Tavsiye Ettiğin Bir Anakart Varmı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart ram desteği 2133 mhz senin ramlerin 1600 mhz ya anakart ı daha düşük ram destekli al bundan para kısıp ekran kartına eklersin, yok bende para var dersen ramlari daha hızlı al ve ekran kartını da yükselt derim iyi geceler.

- - - Güncellendi - - -

Ben intel kullanıyorum çok memnunum hiç amd denemedim o yüzden bir şey söyleyemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı