AMD FX 6300 Sistemde Battlefield 4 Multiplayer Oyundan Atma

SP modda denemeyi düşünüyor musunuz ? BF4 gibi bir oyun için işlemci değişimi saçmalık.
Bende saçmalık olarak düşünüyorum ama okuduğum bir makaleye göre ciddi sorunları varmış multiplayer oyunlarda. Umarım işlemciden kaynaklı bir durum yoktur.
 
Bu problem biraz zamanla anlaşılır gibime geliyor. Bir kaç oyunda hem SP hemde MP olarak deneyin eğer sorun çıkarsa İşlemci. Yok çıkmazsa o zaman başka bir yerde sorun var. Onuda zamanı geldiğinde tekrar irdeleriz.
 
Sorunun işlemciyle alakalı olduğunu pek sanmıyorum. Çalışmayı durdurdu hataları genelde yazılımsal hatalardır ve format atıldığına göre de çözülmediyse oyun dosyalarında problem olması muhtemel. Origin > BF4 > Repair Game deyin SP modda da sorun varsa.

Bu problem biraz zamanla anlaşılır gibime geliyor. Bir kaç oyunda hem SP hemde MP olarak deneyin eğer sorun çıkarsa İşlemci. Yok çıkmazsa o zaman başka bir yerde sorun var. Onuda zamanı geldiğinde tekrar irdeleriz.

Bugün SP oynadım oyundan atmadı. Sorun nedir acaba?

Yardım edecek yok mu adam akıllı oynayamaz oldum oyunu.
 
Yanlış Bilgi
Bir kaç araştırma yaptım bu sorun ile ilgili hepsini kafamda toparladım ve kendi fikrimce (Tüm parçaları da düşünerek RAM - Ekran Kartı vs.) büyük ihtimalle işlemcide bir sorun olduğunu düşünüyorum ve hatta bunu kesin olarak diyebilirim. Çünkü RAM'de problem yok Ekran Kartı aynı şekilde. Üstüne üstlük oyun Origin üstünden Repair edildi. Dosya eksikliği hiç olmaz zaten o zaman oyun açılmaz. Yani tek bir yer var oda işlemci çünkü başka bir açıklaması olamaz. Problemine çok üzüldüm resmen sistemin kalbi bozuk gibi umarım yardimci olabilirim. Ama araştırmalarım ve bilgilerim çerçevesinde buraya kadar geldim. Tekrar diyorum ki ; Sorun işlemcide. Değiştirmeye gerek var mı? Bence yok ama yinede siz bilirsiniz. Aklıma şuda geldi acaba aynı işlemci ile ayni sorunu yaşayan arkadaşlar var mı ?
 
Amd işlemci, ama ekran kartı. Birazda fikir yürütelim. Driver kurarken " Amd Gaming Evolved" denen, dünyanın en saçma veri izleme programı da kurulu. Doğru mudur? Cevabın evet ise yapılacak belli. Şayet değilse gene yazılım kaynaklı bir durum. İşlemciden kaynaklı bir durum olması çokta akla yatkın değil, hatta mantıklı bir dayanağı bulunmuyor.
 
Bir kişi daha işlemcide sorun var derse 1 ay banlanması muhtemel. Duruma göre hesabı da silinebilir.

Oyundan atma sonrası Olay Görüntüleyicisi raporu alın ve konuda paylaşın.

Sorunun nedeni arka planda çalışan ya da sistemde yüklü olan yazılımlar. Bu yüzden format sonrası sürekli aynı sorunu yaşıyorsun.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı