AMD FX-6300 sisteme ekran kartı ve güç kaynağı tavsiyesi

Hiç fark etmez en ucuzu hangisi ise onu alın arasında fps farkı yok belki 1-2 anca olur model dediğim gibi hangisi ucuz ise bütçe sorunu yoksa tabi msı rog strix windforce twin edge .

Dostum RX570 sence besler mi o işlemci bir düşün. Ben sana 1050 Ti zor besler diyorum sen RX570 diyorsun.
RX 570'i yukarıdaki bir arkadaş tavsiye etti. Ona cevap yazmaya çalıştım. Eğer bir hata yaptıysam, etiketleme vs. yaptıysam özür dilerim.

Evet besleyecektir. Ayar yükseltilerek minimum kayıp alınabilir.
1050 ti artık öldü 900 serisi de aynı şekilde sıfır veya ikinci el kesinlikle alınması taraftarı değilim YouTube üzerinden testlere bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

1050 ti artık öldü 900 serisi de aynı şekilde sıfır veya ikinci el kesinlikle alınması taraftarı değilim YouTube üzerinden testlere bakabilirsiniz.
1050Ti ölmedi. CyberPunk bile oynatır.
Sadece Sıfırı aşırı ve gereksiz pahalı. Arkadaş en fazla 1050Ti alabilir.
RX570 alma. Pişman olursun benden söylemesi.

Hiç fark etmez en ucuzu hangisi ise onu alın arasında fps farkı yok belki 1-2 anca olur model dediğim gibi hangisi ucuz ise bütçe sorunu yoksa tabi msı rog strix windforce twin edge .
"Bütçe sorunu yoksa tabii"den sonra yazdığın modelin ismi bile pahalı ehehhe.
RX 570 listeye eklendi o zaman. Bir de Nvidia tarafından bir model eklemek istiyorum listeye. Eğer bilginiz dahilindeyse ona da tavsiye verin lütfen.

1050Ti ölmedi. CyberPunk bile oynatır.
Sadece Sıfırı aşırı ve gereksiz pahalı. Arkadaş en fazla 1050Ti alabilir.
RX570 alma. Pişman olursun benden söylemesi.
1050 ti alıp 2 sene kullanamayacak Low’a düşecek sıfır olarak kesinlikle 1050ti ölü yatırım olur tavsiye bizden almak sizden şimdiden hayırlı olsun iyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…