Hiç fark etmez en ucuzu hangisi ise onu alın arasında fps farkı yok belki 1-2 anca olur model dediğim gibi hangisi ucuz ise bütçe sorunu yoksa tabi msı rog strix windforce twin edgeRX 570 için marka/model tavsiyesi yapar mısınız? Gördüğüm kadarıyla onlarca model var. (ya da ben hiçbir şey bilmiyorum)
Bir de bu ekran kartını alırsam hangi güç kaynağına ihtiyacım olacak. Onu da belirtin lütfen.
OC yapmıyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi OC işlemim yok. Standart 3.5 Ghz ile çalışıyor. BIOS ayarlarından hepsini kapattım diye hatırlıyorum. (AMD Turbo core technology vs)
Bence o işlemciyi hemen elden çıkar.
RX 570'i yukarıdaki bir arkadaş tavsiye etti. Ona cevap yazmaya çalıştım. Eğer bir hata yaptıysam, etiketleme vs. yaptıysam özür dilerim.Dostum RX570 sence besler mi o işlemci bir düşün. Ben sana 1050 Ti zor besler diyorum sen RX570 diyorsun.
Evet besleyecektir. Ayar yükseltilerek minimum kayıp alınabilir.Dostum RX570 sence besler mi o işlemci bir düşün. Ben sana 1050 Ti zor besler diyorum sen RX570 diyorsun.
1050 ti artık öldü 900 serisi de aynı şekilde sıfır veya ikinci el kesinlikle alınması taraftarı değilim YouTube üzerinden testlere bakabilirsiniz.Evet besleyecektir. Ayar yükseltilerek minimum kayıp alınabilir.
.AMD FX 6300 işlemci ile RX 570 Uyumlu olur mu?
Merhaba arkadaşlar ekran kartım bozuldu. RX 570 almayı düşünüyorum ancak şu anki sistemime uyar mı bilemedim, size danışmak istiyorum. AMD FX 6300 işlemci Asus M5A97 LE R2.0 anakart 8 GB Kingston RAM 500-600W güç kaynağı Sapphire HD7850(bozuk ekran kartı)...www.technopat.net
FX 6300, RX 570'e darboğaz yapar mı?
Öncelikle merhaba arkadaşlar, bilginize ihtiyacım var 🙂 Sistemim; FX 6300 (BIOS'tan performans modu seçiliı 3Ç8 GHz'de çalışıyor ) Soğutma CM HYPER 212 EVO Sapphire RX 460 2 GB OC Asus M5A97 R2. BIOS 2603(en günceli) Corsair(2x4) 8 GB RAM soğutmalı OC'li 1737 MHz'de TT 600w PSU Ekran...www.technopat.net
1050Ti ölmedi. CyberPunk bile oynatır.1050 ti artık öldü 900 serisi de aynı şekilde sıfır veya ikinci el kesinlikle alınması taraftarı değilim YouTube üzerinden testlere bakabilirsiniz.
"Bütçe sorunu yoksa tabii"den sonra yazdığın modelin ismi bile pahalı ehehhe.Hiç fark etmez en ucuzu hangisi ise onu alın arasında fps farkı yok belki 1-2 anca olur model dediğim gibi hangisi ucuz ise bütçe sorunu yoksa tabi msı rog strix windforce twin edge.
1050 ti alıp 2 sene kullanamayacak Low’a düşecek sıfır olarak kesinlikle 1050ti ölü yatırım olur tavsiye bizden almak sizden şimdiden hayırlı olsun iyi forumlar.1050Ti ölmedi. CyberPunk bile oynatır.
Sadece Sıfırı aşırı ve gereksiz pahalı. Arkadaş en fazla 1050Ti alabilir.
RX570 alma. Pişman olursun benden söylemesi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.