Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eğer kasa içi tozlu ise temizlik yapın birşey almaya gerek yok normal değerler. Sadece ekran kartı yeni değilse veya tozlu ise macunu yenilemekte fayda var.
@Silinen üye Hatta kullandığım fana gidip tanesi 35 tl olan iki tane zalman fan aldım. Yinede pek içime oturmayan bir soğutucu ancak hiç yoktan iyidir. Şimdi voltajsız işlemciyi 4'e çektim, umarım bir sıkıntı çıkarmaz.
@Silinen üye Kasada hava sirkülasyonu var mı? O soğutucunun yetmesi lazım. Ayrıca 2. bir fanı takmak için çentik veriyorlar mı? Yoksa aldığınız fandan çıkıyor mu ?
@Silinen üye Yeni zalman z3 plus aldım, içinde 4 adet fan var. Kablo toplamadan da anlarım, kasanın içi pırıl pırıl ama dediğim gibi aklıma yatmıyor. Soğutucu alalı belki de bir buçuk yıl oldu. Çentiğe gelirsek, çentik kutudan çıkıyor.
@Silinen üye Ben daha önce 120 mm. fan aldım ama içinden çentik çıkmamıştı mesela. Ayrıca bende Corsair 200r var kablolar idare eder pek öyle karışık değil. Ben memnunum hem sessiz hem serin çalışıyor. 2. fanı görsel amaçlı takmayı düşünüyorum ledli fan alıp.
@Silinen üye Kasalarımız aşağı yukarı aynı hava sirkulasyonuna sahip. Ayrıca 92 mm fanı bulmak baya zor. Ben zar zor bi yerde zalman buldum pahalıya aldım .