Üniversite okumak şart mı?

Swaxys

Femtopat
Daha fazla  
İyi akşamlar herkese. Ben 11. sınıf meslek lisesinde, elektrik-elektronik bölümünde okuyorum. Üniversite konusunda kararsızım; örgün üniversite pek düşünmüyorum, eğer olursa AÖF üzerinden ilerlemek istiyorum. Kendi bölümümü de istemiyorum çünkü başarısızım, derslerim çok iyi değil. Bu yüzden gelecekte ne yapmam gerektiğini düşünüyorum.

Sizlerden isteğim, bu yollardan geçmiş olanların bana tavsiye vermesi. Ne yapabilirim? Üniversite şart mı? Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elektrik-elektronik hem sevmiyorsan hem de ilgin yoksa zor bir bölüm ilgin olsa bile zor mühendislik okuyan arkadaşlarım var. Üniversite ya da herhangi bir akademik başarı neye göre şart kendine sorman lazım. Ben ne yapmak istiyorum? Sorusunu kendin cevapla. İyi bir hayat istiyorsan sıkı çalışmak zorundasın.

Ne yapmak istiyorsan ona yönel üniversite okumak şartta değil açıktan üniversite okuyup kpss'ye falan da girebilirsin.

Elektrik-elektronik hem sevmiyorsan hem de ilgin yoksa zor bir bölüm ilgin olsa bile zor mühendislik okuyan arkadaşlarım var. Üniversite ya da herhangi bir akademik başarı neye göre şart kendine sorman lazım. Ben ne yapmak istiyorum? Sorusunu kendin cevapla. İyi bir hayat istiyorsan sıkı çalışmak zorundasın.

@mstfaozder hocam aslında üniversite istiyorum uluslararası ticaret ve lojistik bile düşünüyorum ama coronadan sonra iyice dersleri hiç yapmadım ve şu an sayısalda hiçbir şey bilmiyorum ve üniversitedede dersleri yapamam diye korkuyorum.

Ne yapmak istiyorsan ona yönel üniversite okumak şartta değil açıktan üniversite okuyup KPSS'ye falan da girebilirsin.

Ne yapmak istiyorsan ona yönel üniversite okumak şartta değil açıktan üniversite okuyup KPSS'ye falan da girebilirsin.

@mister4nal hocam 4 aöfde 4 yıllık veya 2 yıllık hangi bölümler iyi KPSS falan açısından.

@mstfaozder hocam aslında üniversite istiyorum uluslararası ticaret ve lojistik bile düşünüyorum ama coronadan sonra iyice dersleri hiç yapmadım ve şu an sayısalda hiçbir şey bilmiyorum ve üniversitedede dersleri yapamam diye korkuyorum.

@mister4nal hocam 4 aöfde 4 yıllık veya 2 yıllık hangi bölümler iyi KPSS falan açısından.
Aöfte şu an 2 yıllık sağlık bölümleri iyi 4 yıllıklarla uğraşma

Dostum bir şekilde ne yapmak istediğini bulacaksın. AÖF okursan çoğu AÖF diploması iş yapmıyor diye biliyorum. Açıktan okuyanların çoğu da zaten ikinci diploma olarak alıyor ya da askerliği ertelemek için...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı