Öneriniz için teşekkür ederim hocam ama gigabyte anakart düşünmüyorum yanan anakartım gigabyte idi memnun değilim ayrıca kasa tasarımını da beğenmedim.
Öneriniz için teşekkür ederim hocam ama gigabyte anakart düşünmüyorum yanan anakartım gigabyte idi memnun değilim ayrıca kasa tasarımını da beğenmedim.
Öncelikle anakarttan başlayayım Gigabyte istemiyorsan Asus'un aynı fiyat aralığında bir çok anakartı var istediğini seçebilirsin. Ayrıca kasayı neden beğenmediğini anlamadım. Bende bu kasayı kullanıyorum gayet şık ve kablo yönetimi var o fotoğraftaki gibi değil emin ol ve eğer soğutucunuz eski ise termal macun almanızda gerekecek unutmayın.
Öncelikle anakarttan başlayayım Gigabyte istemiyorsan Asus'un aynı fiyat aralığında bir çok anakartı var istediğini seçebilirsin. Ayrıca kasayı neden beğenmediğini anlamadım. Bende bu kasayı kullanıyorum gayet şık ve kablo yönetimi var o fotoğraftaki gibi değil emin ol ve eğer soğutucunuz eski ise termal macun almanızda gerekecek unutmayın.
Hocam bu anakartı önerdiler bana beğendim anakartı eski bilgisayarımda soğutucu varken termal macun yeniliyordum 5-6 ayda bir formata götürdüğümde yaptırıyorum zaten macun olayını everest kasaya gelince dış tasarımını beğendim kullanan bir arkadaşım da var gozümlede gördüm hoş duruyor tercihimi ondan yana kullandım görüş ve önerilerin için teşekkür ederim.
Senaryo ne kadar kötü olursa olsun şu an için intel tercih edilmeli. AM3 soket sistem almak paranı çöpe atmak olur. Oyunlarda en önemli faktör tek çekirdek performansı. İntel 4170 2 sanal 2 gerçek toplamda 4 çekirdekli bir işlemci. Çoklu çekirdek isteyen tüm oyunları rahatlıkla oynatmaktadır.
Gördüğün gibi neredeyse 2 katı performans farkı var.
FX almayın. AM3+ artık yürüyen ölü sayılır. I3 daha mantıklı olacaktır hemde ısınmayacaktır. Yanınada bütçenize göre R7 265, R7 260X veya R9 270 koyun.